Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri radicale propuse de magnatul Donald Trump in interogarea teroristilor: Ce parere ai despre simularea inecului?

B1 B1,
Masuri radicale propuse de magnatul Donald Trump in interogarea teroristilor: Ce parere ai despre simularea inecului?

Republicanul american Donald Trump a cerut folosirea simularii inecului in interogatoriul persoanelor suspecte de terorism, arata B1 TV. Pentru a justifica de ce agreeaza acest tip de. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Donald Trump vrea sa renegocieze acordurile comerciale semnate de Statele Unite

Donald Trump, posibilul candidat la presedintia SUA din partea partidului republican, a promis, marti, ca daca va ajunge la Casa Alba, va renegocia acordurile comerciale internationale semnate de catre Statele Unite ale Americii, multe dintre ele considerate nesatisfacatoare.

Donald Trump a renuntat la proiectul sau privind accesul musulmanilor pe teritoriul american

Donald Trump a renuntat la proiectul sau de a interzice accesul musulmanilor pe teritoriul american. Katrina Pierson, purtatorul de cuvant al lui Trump, a declarat ca acesta are de gand sa.

Kanye West socheaza din nou cu un videoclip ce contine imagini nud cu alte 11 celebritati, printre care George W. Bush, Rihanna si Donald Trump

Rapperul american Kanye West 39 de ani) a luat din nou prin surprindere lumea artistica dupa ce a lansat videoclipul Famous, care contine imagini nud cu 11 celebritati americane, in randul carora se remarca fostul presedinte George W. Bush, miliardarul cu aspiratii politice Donald Trump, cantaretele Rihanna si Taylor Swift.

Sondaj ABC News: Donald Trump pierde teren in fata contracandidatei Hillary Clinton

Washington Post-ABC News a publicat cel mai recent sondaj care arata incredere americanilor in candidatii la presedentia Statelor Unite. Potrivit sondajului, Trump a scazut dramatic la 39% de la 46%.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )