Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri de securitate pentru meciul Viitorul Constanta - Dinamo Bucuresti, din Liga I

Adevărul Adevărul,
Masuri de securitate pentru meciul Viitorul Constanta - Dinamo Bucuresti, din Liga I

Meciul de fotbal dintre Viitorul si Dinamo se va disputa luni, 15 iulie, de la ora 21. 00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi din localitatea Ovidiu. continuă pe Adevărul

Liga 1: Dinamo Bucuresti, umilita la Ovidiu - 5-0 pentru Viitorul

Primul derby al noului sezon de Liga 1 a fost castigat categoric de Viitorul Constanta. Echipa antrenata de Gica Hagi a invins, la Ovidiu, cu scorul de 5-0, formatia Dinamo Bucuresti si a trecut in pozitia de lider a clasamentului la finalul primei etape. Partida a fost intrerupta mai mult de 20 de minute, dupa ce fanii dinamovisti au patruns pe teren.

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

Scandal la Viitorul - Dinamo. Ultrasii cainilor rosii au intrat pe teren si au oprit jocul

Meciul Viitorul Constanta - Dinamo Bucuresti a fost intrerupt in minutul 67, la scorul de 3-0 pentru gazde, dupa ce 3 ultrasi dinamovisti au rupt gardul despartitor si au intrat pe teren. Cei trei huligani.

Meci cu incidente la Constanta. Dinamo a fost umilita cu 5-0 de Viitorul intr-un meci intrerupt dupa ce mai multi fani dinamovisti au intrat pe teren

FC Viitorul a invins, luni, pe teren poropriu, cu scorul de 5-0 1-0), echipa Dinamo, in ultima partida a etapei I a Ligii I, un meci marcat de incidente.

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )