Libnet.ro
UNICEF

11:00

Masuri de urgenta in Romania pentru coronavirus. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Masuri de urgenta in Romania pentru coronavirus. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Reprezentantii Ministerului Sanatatii anunta masuri de urgenta in cazul romanilor care revin in Romania din Italia, din localitatile afectate de coronavirus. continuă pe Antena3

Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus. Ministrul Florin Citu a oferit detalii importante

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, miercuri, ca un al doilea caz de infectare cu noulcoronavirusa fost confirmat la un cetatean roman, membru al echipajului pe vasul de croaziera Diamond Princess. Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus MAE mai precizeaza ca autoritatile locale au transmis ca toate persoanele prezente la bordul navei au fost supuse testelor .

Prima Casa 2020. Ce schimbari aduce programul in acest an. Anuntul facut de Fondul de Garantare

Programul Prima Casa 2020 va avea un plafon de garantare in valoare de doua miliarde de lei in acest an. Strategia acestuia pentru, anul 2020, trebuie sa fie aprobata pentru alocarea plafonului. Prima Casa 2020. Ce schimbari aduce programul in acest an in programul Prima Casa au intervenit mai multe schimbari. Plafonul total este similar .

Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor din China

China incepe testarea primului vaccin contra noului coronavirus, in cadrul unor studii clinice care ar putea incepe la finalul lunii aprilie. Ce urmeaza acum, potrivit autoritatilor chineze? Primul vaccin pentru coronavirus a fost inventat in prezent, specialisti din intreaga lume lucreaza la tratamente pentru combaterea bolii Covid-19, care a aparut in decembrie 2019, in China.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess care au cerut sa revina in tara vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti Testele pentru coronavirus, negative in cazul lor - MAE

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess, care s-a aflat in carantina in Japonia din cauza coronavirusului, vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti, unde vor fi adusi cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Am asteptat 24 de ore rezultatul testului pentru coronavirus - Angela, asistenta medicala la Cremona

Sambata dimineata, la ora 7, la Cremona, Angela M. , o asistenta romanca apropiata de varsta pensionarii, a iesit din tura de noapte, obosita. Unul din pacienti, cu febra si tuse, a solicitat-o toata noaptea pentru asistenta. La ora 9, Angela a primit un telefon de la clinica. Pacientul ei este suspectat de infectie cu coronovirus: ginerele lui, care l-a vizitat acum o saptamana, este pozitiv la testul covid19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )