Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat. continuă pe B1

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Unde se construieste cea mai mare aductiune de apa din Romania. Magistrala de 164 km va alimenta cu apa 98 de localitati

Locuitorii din orasul Cehu Silvaniei si cele patru sate apartinatoare sunt primii beneficiari ai celui mai mare proiect de infrastructura implementat de catre Compania de Apa Somes.

Miss Germania 2020, cea mai varstnica femeie din istoria concursului: cum arata castigatoarea

Leonie Charlotte von Hase 35 de ani), mama si antreprenoare, a fost aleasa duminica Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin. Ea este cea mai varstnica regina a frumusetii din istoria de 93 de ani a competitiei.

Caru cu vedete: Boala care i-a otravit tineretea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasa femeie din lume a incercat sa-si ia viata de 4 ori; Andra si Catalin Maruta au trecut testul longevitatii, dupa 11 ani de casnicie: Avem dispute, dar ne trece repede!

Norma Jeane inainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actrita inainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker Marilyn Monroe) a. Motivul pentru care Antonia si-a operat sanii a doua oara. A fost dezarmant de sincera. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afisat, in toata splendoarea.

Cea mai lunga sarcina din istorie. Povestea femeii care a fost insarcinata mai bine de un an!

O sarcina normala dureaza in jur de 280 de zile, cu o variatie normala de la 259 zile 37 saptamani) la 287 zile 41 saptamani). in popor se stie ca o femeie poarta in pantece copilul aproximativ noua luni.

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Cea mai de temut drona din lume este in Romania, la Campia Turzii. Este vorba de modelul MQ-9 Reaper, acelasi tip de drona care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si este arma folosita de armata SUA pentru distrugerea tintelor aflate in.

Apa pura si agentia media din Primaria Sectorului 1

Recunoscuta pentru bugetul sau foarte generos, Primaria Sectorului 1 a fost mai tot timpul ravnita de catre politicieni. Si nu neaparat pentru matrapazlacurile care s-au tot facut in interiorul primariilor din 90 incoace, ci pentru faptul ca reprezinta un loc in care visul poate deveni realitate.

Primaria Sectorului 3 ocoleste licitatiile publice. Companiile municipale cumpara utilaje si produse in numele ei. Site-urile companiilor fie nu merg, fie nu au informatiile necesare, astfel ca se pierde urma banului public

Primaria Sectorului 3, cu votul Consiliului Local, a insarcinat in 2019 companiile municipale sa cumpere bunuri de circa 11,7 milioane lei, de la utilaje mari pana la unelte si mobilier. Companiile nu fac achizitiile prin sistemul electronic de achizitii publice in majoritatea situatiilor, iar site-urile acestora fie nu functioneaza, fie nu au datele complete, in ciuda promisiunilor facute de primarul Robert Negoita, de transparenta totala. Astfel, este aproape imposibil de urmarit unde ajung banii publici. in majoritatea cazurilor, atribuirea contractelor se face prin negociere directa sau se cer trei oferte.

Cea mai proasta veste pentru soferi. Limita de viteza, redusa excesiv pe autostrada, printr-o noua lege

Guvernul german al coalitiei si-a dorit foarte tare sa impuna o noua lege pentru limitarea de viteza pe autostrazi, o veche controversa care a fost criticata aspru in ultima perioada. Ministrul conservator al transporturilor a respins cererile social-democratilor cu privire la acest proiect. Cea mai proasta veste pentru soferi Membrii Partidului Social Democrat SPD), parteneri .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )