Libnet.ro
UNICEF

07:45

Masurile economice pentru limitarea efectelor pandemiei sunt pregatite prin videoconferinta. Guvernul discuta cu Administratia Prezidentiala si cu mediul de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Masurile economice pentru limitarea efectelor pandemiei sunt pregatite prin videoconferinta. Guvernul discuta cu Administratia Prezidentiala si cu mediul de afaceri

La aceasta ora n. n. duminica, la pranz) se desfasoara o videoconferinta, cu participarea premierului Ludovic Orban, a ministrilor, precum si a consilierului prezidential Cosmin Marinescu, pe tema masurilor economice necesare pentru limitarea impactului economic al pandemiei noului coronavirus COVID-19). De asemenea, incepand cu ora 16. 00 este programata o videoconferinta cu participarea membrilor Guvernului, a reprezentantilor Administratiei Prezidentiale, precum si a altor institutii cu atributii in domeniul economic, cu reprezentantii mediului de afaceri. continuă pe Hotnews

PSD propune masuri pentru sustinerea economiei pentru limitarea efectelor coronavirusului

Partidul Social Democrat propune un set de masuri sociale si economice pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus.

Masurile sociale si economice propuse de PSD pentru limitarea efectelor coronavirusului

Social-democratii au propus un set de noua masuri sociale si economice menite sa atenueze efectele crizei declansate de noul coronavirus. Printre masuri se numara: o prima transa de 10 miliarde de lei.

Oamenii de afaceri romani si straini au propus Guvernului un set de 100 de masuri economice pentru depasirea crizei coronavirusului (document)

Oamenii de afaceri romani si straini reuniti in Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini au propus Guvernului un set de circa 100 de masuri economice care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca aceasta perioada si sa protejeze consumatorii de efectele epidemiei de coronavirus. Masurile, transmise duminica HotNews, vizeaza amanarea termenului de plata pentru CAS, CASS si CAM pentru o perioada de trei luni cu o bonificatie de 5% pentru companiile care decid sa o plateasca), scheme de imprumuturi garantate de stat sau flexibilizarea temporara a Codului Muncii.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 13 martie. Berbecii sunt gata sa ierte, Leii trebuie sa aiba incredere in ei

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 13 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )