Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus. continuă pe Antena3

Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Este alerta in Ministerul de Afaceri Interne, dupa ce doi politisti din Bucuresti au devenit suspecti de coronavirus.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

Primaria Capitalei are 292 de locuri pentru carantina, gradul de ocupare fiind de aproape 100%. Sapte cladiri sunt in analiza pentru noi spatii de cazare

Primaria Capitalei are 292 de locuri pentru carantina, in Bucuresti, dintre care 198 sunt noi, obtinute in mai putin de 24 de ore de la lansarea solicitarii municipalitatii catre hotelieri, a anuntat vineri primarul Gabriela Firea. Gradul de ocupare a acestora este de aproape 100%. Alte 7 cladiri sunt in analiza pentru a putea fi transformate in spatii de carantina.

Firea cauta locuri de carantina, in Bucuresti: cat poti castiga pe o noapte de cazare

Gabriela Firea foloseste postari pe retele sociale in cele mai ciudate moduri cu putinta. in urma cu cateva ore, a anuntat ca are nevoie de locuri de cazare pentru oamenii care intra in carantina pe teritoriul Capitalei. Cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara noastra sunt in Bucuresti. Cu exceptia inchiderii unor restaurante, baruri .

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de multumire la adresa Patriarhului Daniel, care a anuntat ca va da o mana de ajutor Primariei in gestionarea situatiei cu persoanele aflate in carantina institutionala din cauza coronavirusului.

Gabriela Firea anunta ca inchide Primaria Capitalei: Se va face o dezinfectare, nu mai lucram cu publicul pana pe 22 martie

Gabriela Firea a declarat ca incepand de pe 11 martie miercuri) relatii cu publicul la Primaria Municipiului Bucuresti vor fi intrerupte cel putin pana pe 22 martie.

Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a solicitat joi primarului general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, primarilor celor sase sectoare din Capitala, precum si primariilor din judetul Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare, destinate carantinarii, si sa ia rapid toate masurile necesare pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus COVID 19) si pentru protejarea populatiei.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de ora inainte de votul de investitura este o bataie de joc

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat cu cateva minute inainte inceperii plenului reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )