Libnet.ro
UNICEF

23:30

Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare

Adevărul Adevărul,
Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare

Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala decise de Guvern in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare, Ordonantele de Urgenta care le reglementeaza fiind publicate sambata in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 680 de milioane de euro pentru sprijinirea mediului de afaceri si sistemului medical

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene a anuntat ca in perioada urmatoare, din fondurile alocate de Comisia de la Bruxelles, 680 de milioane de euro sunt destinati pentru sprijinirea mediului de afacaeri si a sistemului medical.

DOCUMENTMasurile fiscal-bugetare pentru sprijinirea economiei aprobate de Guvern

Ministerul Finantelor a publicat joi ce masuri fiscal-bugetare pentru sprijinirea economiei si companiilor afectate de raspandirea virusului COVID-19 au fost aprobate in sedinta de Guvern de miercuri.

Ministerul Finantelor: Ordonanta cu masurile pentru sustinerea mediului de afaceri, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial.

Masurile economice ale Guvernului in pandemia de Covid-19

Plata de la bugetul de stat a somajului tehnic, creditarea cu garantii de stat a companiilor si microintreprinderilor aflate in dificultate, amanarea pana la 30 iunie a platii impozitelor locale s-au numarat printre masurile care s-au aflat pe ordinea de zi a sedintei de guvern, de ieri, menite sa sprijine mediul de afaceri si angajatii in perioada pandemiei de Covid-19 si care se afla in desfasurare la inchiderea editiei.

PATRIA BANK propune solutii flexibile pentru sprijinirea clientilor in contextul generat de COVID-19

In contextul dificil prin care Romania si romanii trec zilele acestea, Patria Bank este solidara cu toti clientii si isi manifesta suportul si intentia de a le fi alaturi si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru a trece cu bine aceasta perioada, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Ponta: Nu e timp de ne gandim sa. Azi trebuie anuntate masurile economice si implementate

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat miercuri pe Facebook ca in prezent criza alimentara este cea mai grava. Acesta a transmis Guvernului sa ia masuri concrete si puternice pentru economie, precizand ca acestea trebuie implementate cat mai curand.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )