Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ministerul Finantelor: Ordonanta cu masurile pentru sustinerea mediului de afaceri, publicata in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Ministerul Finantelor: Ordonanta cu masurile pentru sustinerea mediului de afaceri, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare

Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala decise de Guvern in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare, Ordonantele de Urgenta care le reglementeaza fiind publicate sambata in Monitorul Oficial.

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 680 de milioane de euro pentru sprijinirea mediului de afaceri si sistemului medical

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene a anuntat ca in perioada urmatoare, din fondurile alocate de Comisia de la Bruxelles, 680 de milioane de euro sunt destinati pentru sprijinirea mediului de afacaeri si a sistemului medical.

Termenul de depunere a declaratiilor fiscale NU va mai fi amanat. Ministerul Finantelor: Pentru a beneficia de o rambursare a TVA, companiile trebuie sa aiba o situatie fiscala actualizata

Ministerul Finantelor a transmis ca a renuntat la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declaratiilor fiscale de la 25 martie la 25 aprilie. Acesta precizeaza ca au fost adoptate mai multe masuri.

Guvernul Orban, masuri urgente pentru sustinerea Economiei. Efortul bugetar este de aproape 2% din PIB

Sedinta de Guvern maraton pentru sustinerea Economiei. Executivul condus de Ludovic Orban a terminat dezbaterile la ora 3 dimineata si, potrivit surselor Antena 3, efortul bugetar s-ar ridica la aproximativ 2 procente din PIB.

Ordonanta cu masurile pentru sustinerea companiilor, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca Ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Masurile economice luate de Guvern: garantare de credite, subventii, amanari la plata taxelor

Ministerul Finantelor Publice a emis in aceasta dimineata un comunicat de presa in care a anuntat care vor fi masurile fiscal-bugetare pentru sprijinirea economiei si companiilor afectate de raspandirea virusului COVID-19. Masurile au fost aprobate in sedinta de Guvern, de miercuri.

Europa Libera: Ordonanta militara pentru bratari electronice de supraveghere a celor izolati la domiciliu? Ce ar rezolva?

Scretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru spune ca unii dintre cei aflati in izolare au refuzat sa-si puna holtere, pentru ca legea nu-i obliga. Circa 25 de mii de persoane se afla in izolare la domiciliu. Numarul acestora a crescut simtitor dupa intrarea in Romania, marti si miercuri, prin vama de la Nadlag a peste 3. 500 de persoane care au tranzitat Ungaria. Supravegherea lor este o problema, si asa cum a aratat Europa libera, pana acum s-a folosit metoda vecinul, cel care informa Directia Sanitara si Politia despre situatiile de incalcare a izolarii. Solutia ar putea fi bratarile electronice sau holterele, dar pentru asta ar fi nevoie de o Ordonanta militara.

BRD doneaza doua milioane de lei pentru sustinerea sectoarelor medical si cultural independent

Groupe Societe Generale a anuntat, astazi, continuarea actiuniilor de sprijin in lupta cu noul cornavirus, prin donarea sumei de 1,7 milioane lei pentru sectorul medical si a sumei de 300. 000 de lei pentru sectorul cultural independent, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Raed Arafat, despre documentul de lucru: Este posibil ca unele masuri sa fie luate, amanate sau respinse Daca acest proiect este adoptat, total sau partial, vor fi luate toate masurile pentru a sprijini populatia

Secretarul de stat Raed Arafat subliniaza ca documentul de lucru care contine noi restrictii pentru populatie este destinat analizei grupului de lucru din cadrul Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, care va lua decizia finala dupa discutii cu specialisti din mai multe domenii, dar mai ales din domeniul epidemiologic si de boli infectioase. El precizeaza ca este posibil ca unele masuri incluse in acel draft sa fie luate, amanate sau respinse si roaga populatia sa nu ia in considerare nimic din ce se publica in spatiul public pana nu este adoptat si explicat de autoritati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )