Libnet.ro
UNICEF

19:30

Masurile exceptionale luate de mai multe state europene pentru a limita raspandirea coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Masurile exceptionale luate de mai multe state europene pentru a limita raspandirea coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca mai multe state europene au adoptat masuri exceptionale pentru a limita raspandirea infectiei cu COVID-19, cu impact asupra liberei circulatii a persoanelor si a bunurilormarfurilor. continuă pe Adevărul

Coronavirus in lume: Masurile exceptionale luate in statele europene - ce puncte de frontiera sau aeroporturi sunt inchise

Suspendarea tranzitului pe teritoriu sau conditionarea acestuia de indeplinirea unor conditii speciale, inchiderea unor puncte de frontiera sau aeroporturi sunt cateva dintre masurile exceptionale luate de statale din Europa pentru limitarea cazurilor de coronavirus. Ministerul Afacerilor Externe a transmis situatia privind toate restrictiile impuse de catre statele vecine Romaniei si de catre cele care au frontiera cu Italia.

MAE explica masurile exceptionale luate de mai multe state europene in lupta contra noului coronavirus. Lista deciziilor

Ministerul roman de Externe a prezentat masurile extraordinare luate de mai multe state europene in incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus. Printre acestea se numara inchiderea unor puncte de.

Coronavirus - Tot mai multe companii europene cumpara laptop-uri, din moment ce multi angajati lucreaza de acasa

Vanzarile de laptop-uri cresc nesperat in Europa dupa ce o serie de companii au plasat comenzi pentru astfel de device-uri, in conditiile in care multi angajati lucreaza de acasa pentru ca epidemia de coronavirus sa nu afecteze atat de multa lume, scrie Financial Times.

Covid-19. Masurile speciale luate de Tribunalul Dambovita pentru limitarea raspandirii

Pentru a prevenirii raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19), Tribunalul Dambovita a stabilit mai multe masuri si recomandari, valabile pana la data de 1 aprilie 2020.

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Coronavirus in Romania: Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate

Mai multe puncte de frontiera de la granitele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria si Sebia vor fi inchise, a anuntat joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a precizat ca aceste vami sunt mai putin tranzitate, iar lucratorii vamali de acolo vor fi trimisi la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

RECORD GRIGORESCU Cele mai multe picturi de Grigorescu, intr-o licitatie

Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.

Bianca Dragusanu recunoaste ca a fost inselata. A avut si are mai multe aventuri!

Binca Dragusanu a fost inselata! Vedeta a facut chiar ea marturisiri incendiare despre barbatul care in loc sa-i spuna ca nu o mai dorestei-a calcat stramb. Ce a spus blondina despre momentele in care s-a simtit tradata? Bianca Dragusanu a fost inselata Bianca a divortat pentru a doua oara ieri, 10 martie. in sfarsitul scenariul .

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei. Mai multe cazuri sunt raportate in Europa decat la apogeul epidemiei din China (VIDEO)

Europa a devenit epicentrul pandemiei, mai multe cazuri raportate de infectari si de decese decat restul lumii combinat, cu exceptia Chinei, a declarat Tedros Adhanom, directorul Organizatiei Mondiale a.

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )