Libnet.ro
UNICEF

18:46

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

B1 B1,
Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a. continuă pe B1

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Orasul cu cele mai multe biserici din Romania

Un oras din Romania este posesorul unui record national: este orasul cu cel mai mare numar de biserici raportat la numarul de locuitori.

Faze tari: Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia; Cel mai mic dinozaur din lume a fost gasit prins in chihlimbar

Descopera. ro: O bucata din Theia, planeta care s-a ciocnit cu Pamantul, ar putea sa se afle in interiorul Lunii* Stirile ProTV: Cum au sarbatorit 50 de ani de casnicie mai multe cupluri din Dambovita * Incredibilia. ro: Doua cufere bizare descoperite in Egipt dezvaluie indicii privind mormantul faraonului Tutmes al II-lea.

Ministrul de Interne a anuntat inchiderea temporara a mai multor puncte de trecere a frontierei (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat inchiderea temporara a mai multor puncte de trecere a frontierei, care aveau trafic redus, la granita cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Republica.

Coronavirus in Romania: Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate

Mai multe puncte de frontiera de la granitele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria si Sebia vor fi inchise, a anuntat joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a precizat ca aceste vami sunt mai putin tranzitate, iar lucratorii vamali de acolo vor fi trimisi la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei. Mai multe cazuri sunt raportate in Europa decat la apogeul epidemiei din China (VIDEO)

Europa a devenit epicentrul pandemiei, mai multe cazuri raportate de infectari si de decese decat restul lumii combinat, cu exceptia Chinei, a declarat Tedros Adhanom, directorul Organizatiei Mondiale a.

RECORD GRIGORESCU Cele mai multe picturi de Grigorescu, intr-o licitatie

Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Busculada la intrarea in Capitala. Jandarmeria escorteaza mai multe microbuze

Mai multe microbuze care vin de la Frontiera sunt blocate la intrarea in Capitala. Jandarmeria este acolo si se incearca preluarea acestor microbuze.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )