Libnet.ro
UNICEF

17:15

Matei Visniec, la Adevarul Live: Am fost crucificat intre doua lumi VIDEO

Adevărul Adevărul,
Matei Visniec, la Adevarul Live: Am fost crucificat intre doua lumi VIDEO

Scriitorul si jurnalistul Matei Visniec a spus, in emisiunea Adevarul Live, ca omul are nevoie si de putina tandrete mediatica in viata. continuă pe Adevărul

Matei Visniec, in direct, din Franta, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Pe 17 ianuarie, de la ora 11. 00, la Sala Atelier a TNB, dramaturgul Matei Visniec va sustine o conferinta pe tema legaturii dintre teatru si jurnalism. in avanpremiera acestui eveniment, care face parte din seria Conferintelor Teatrului National, scriitorul va fi prezent in direct, la Adevarul Live, din Franta, de la ora 11.

Matei Visniec, conferinta la TNB: Teatru si jurnalism, influente reciproce

Duminica, 17 ianuarie, de la ora 11. 00, la Sala Atelier, in cadrul programului Conferintele Teatrului National, va avea loc intalnirea cu dramaturgul si jurnalistul Matei Visniec.

Ineditele amintiri ale colonelului Lacusteanu, la Adevarul Live, cu istoricul Georgeta Filitti

In aceasta seara, la Libraria Humanitas Cismigiu, de la ora 19. 00 va avea loc o intalnire cu o tema generoasa, pornind de la cartea Amintirile colonelului Lacusteanu. De la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, istoricul Georgeta Filitti dezvaluie din amintirile colonelului, dar si alte amanunte interesante ale epocii.

Adevarul Live, ora 12.00: Cristina Balan, despre ce inseamna sa fii Vocea Romaniei

Cristina Balan 34 de ani), castigatoarea show-ului Vocea Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a povesti prin ce greutati a trecut pana la revenirea in prim-planul industriei muzicale din tara.

Matei Visniec, intre teatru si jurnalism

Duminica, 17 ianuarie 2016, de la ora 11. 00, la Sala Atelier, in cadrul programului Conferintele Teatrului National, dramaturgul Matei Visniec va vorbi despre Teatru si jurnalism influente reciproce).

Despre felul in care se compune muzica de teatru, cu actorul si compozitorul Petre Ancuta, la Adevarul Live

Unul dintre tinerii actori cu veleitati muzicale, care a impresionat in spectacole Teatrului National din Bucuresti, Petre Ancuta, a inceput si o promitatoare cariera de compozitor pentru spectacole de teatru, fiind responsabil cu muzica live la cea mai recenta premiera a TNB-ului, Visul unei nopti de vara, in regia lui Petrica Ionescu.

Spitalul de Arsi: Interventiile la care au fost supuse cele doua paciente ranite la Chisinau au decurs bine

Doua din cele trei femei ranite in explozia din Chisinau, care au fost aduse in Romania pentru a fi tratate, au fost supuse marti unor interventii chirurgicale. Acestea au decurs bine, potrivit doctorului Adrian Stanculea, seful sectiei ATI din Spitalul de Arsi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )