Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Sorina Pintea: Luni la pranz vom avea rezultatele ultimelor probe prelevate

Adevărul Adevărul,
Maternitatea Giulesti ramane inchisa. Sorina Pintea: Luni la pranz vom avea rezultatele ultimelor probe prelevate

Maternitatea Giulesti ramane inchisa si luni, asta pentru ca Ministerul Sanatatii nu a primit inca toate rezultatele probelor prelevate joi de inspectorii de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti din sectiile de risc ale unitatii sanitare. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, despre Maternitatea Giulesti: Are inca sistate internarile. Nu avem nici rezultatele preliminare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca marti, in functie de rezultatele analizelor de laborator ale probelor prelevate, se va lua o decizie cu privire la Maternitatea Giulesti, unde internarile sunt.

Reluarea internarilor la Maternitatea Giulesti ar putea fi decisa marti

O decizie privind posibila reluare a internarilor la Maternitatea Giulesti, sistate din data de 30 noiembrie, este asteptata marti, in functie de rezultatele analizelor de laborator, a anuntat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Producatorii de medicamente generice, nemultumiti ca Sorina Pintea nu s-a tinut de promisiunea privind scaderea taxei clawback

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice este din nou nemultumita de autoritati pentru ca nu a fost adoptata ordonanta de urgenta privind suplimentarea bugetului pentru medicamente, desi ministrul Sorina Pintea anuntase ca aceasta va fi inclusa.

Sorina Pintea, dupa ce sindicalistii au amenintat cu proteste: Cresterea veniturilor se va realiza corespunzator

Ministrul Sorina Pintea a declarat sambata, la Antena 3, ca intelege temerile sindicalistilor din sanatate, care au anuntat ca vor declansa proteste sau chiar greva generala daca Guvernul ingheata salariile, insa a subliniat ca angajatii din sistem vor avea venituri majorate potrivit legii salarizarii.

Sorina Pintea: As da afara vreo 20 de manageri de spital din cauza lipsei de imunoglobuline

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si-a exprimat, joi seara, nemultumirea ca unii manageri de spitale nu au facut demersurile necesare pentru aprovizionarea cu imunoglobulina si a spus ca ar demite mai multi manageri, iar pe altii i-ar reinstrui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )