Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mats Wilander: Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander: Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep

Mats Wilander a vorbit la Eurosport despre marea finala de pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon, acolo unde Serena Williams si Simona Halep se vor lupta sambata pentru castigarea trofeului. Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep, a precizat fostul mare campion suedez. continuă pe Hotnews

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander.

Mats Wilander: Simona Halep arata foarte bine! Trebuie sa ajunga in finala

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a comentat calificarea Simonei Halep in semifinalelel turneului de la Wimbledon.

Mats Wilander: Simona a fost jucatoarea mai buna la toate capitolele. E o zi mare pentru tenisul din Romania!

Expertul pe tenis al canalui Eurosport, fostul mare jucator de tenis suedez Mats Wilander, a disecat calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon.

Mats Wilander, inaintea semifinalei Halep - Svitolina: Simona ar trebui sa aiba un meci lejer

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a disecat meciul dintre Simona Halep si Elina Svitolina, partida din semifinalele turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )