Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander. continuă pe Hotnews

Mats Wilander: Simona Halep arata foarte bine! Trebuie sa ajunga in finala

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a comentat calificarea Simonei Halep in semifinalelel turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Mats Wilander nu crede ca Halep poate fi invinsa de Gauff si considera ca Simona va ajunge cel putin in semifinale

Analistul Eurosport Mats Wilander a declarat ca nu crede ca Simona Halep poate fi invinsa de americanca de 15 ani Cori Gauff in optimi si considera ca fostul lider WTA nu poate rata accederea in semifinale, la Wimbledon.

Mats Wilander, inaintea semifinalei Halep - Svitolina: Simona ar trebui sa aiba un meci lejer

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a disecat meciul dintre Simona Halep si Elina Svitolina, partida din semifinalele turneului de la Wimbledon.

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Darren Cahill stie cum poate Simona Halep sa o invinga pe Cori Gauff

Simona Halep va juca azi, dupa ora 17. 00, in optimile de finala de la Wimbledon, cu americanca Cori Gauff, care pana acum a facut senzatie pe iarba londoneza.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi, la Wimbledon 2019. Adversara a starnit hohote de ras la conferinta de presa

Simona Halep va juca in sferturi, la Wimblebon, cu Shuai Zhang. Sportiva care concureaza cu romanca a facut o serie de declaratii despre meciul de azi in cadrul unei conferinte de presa care s-a terminat in hohote de ras. Simona Halep joaca in sferturi cu Shuai Zhang Simona Halep va juca in sferturi cu chienezoaica .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )