Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Playtech Playtech,
Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Simona Halep, calificare in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313 WTA).

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Simona Halep merge in sferturile de finala de la Wimbledon: Victorie clara in fata noii senzatii a tenisului mondial

Simona Halep isi continua parcursul spre un nou trofeu de Grand Slam! Romanca a reusit sa obtina, luni, calificarea in sferturile de finala de la Wimbledon dupa o victorie clara in fata noii senzatii a.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi, la Wimbledon 2019. Adversara a starnit hohote de ras la conferinta de presa

Simona Halep va juca in sferturi, la Wimblebon, cu Shuai Zhang. Sportiva care concureaza cu romanca a facut o serie de declaratii despre meciul de azi in cadrul unei conferinte de presa care s-a terminat in hohote de ras. Simona Halep joaca in sferturi cu Shuai Zhang Simona Halep va juca in sferturi cu chienezoaica .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Simona Halep deschide ziua de marti la Wimbledon

Calificata in sferturile de finala la Wimbledon, Simona Halep revine pe teren marti pentru meciul in urma caruia si-ar putea egala cea mai buna performanta pe iarba londoneza.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

Asa am trait Simona Halep - Cori Gauff in optimi la Wimbledon

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana la Wimbledon si a intalnit-o luni dupa 16:30, pe senzatia turneului, americanca de doar 15 ani Cori Gauff.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )