Libnet.ro
UNICEF

10:46

Matt Damon vine la Bucuresti!.

România Liberă România Liberă,
Matt Damon vine la Bucuresti!.

Actorul american Matt Damon vine la Bucuresti pentru a juca un rol mic in The Zero Theorem, filmul pe care regizorul Terry Gilliam va incepe sa il produca la Studiourile MediaPro, de la sfarsitul lui octombrie, informeaza presa americana. Matt Damon a declarat intr-un interviu pentru site-ul vulture. com ca va avea un mic rol in proiectul lui Gilliam, un artist pentru care ar face orice. Cineva i-a dat lui Terry Gilliam, n. r. ), in sfarsit, banii sa faca filmul asta, slava Domnului. Este . continuă pe România Liberă

Actorul Matt Damon vine in Bucuresti pentru filmarile peliculei The Zero Theorem

Actorul american Matt Damon vine la Bucuresti pentru a juca un rol mic in The Zero Theorem, filmul pe care regizorul Terry Gilliam va incepe sa il produca la Studiourile MediaPro, de la sfarsitul lui octombrie, informeaza presa americana.

Matt Damon vine in Romania

Actorul Matt Damon vine in Romania la sfarsitul lunii octombrie pentru filmarile la pelicula lui Terry Gilliam, The Zero Theorem, scrie filmreporter. ro .

Matt Damon si Tilda Swinton vin la Bucuresti pentru filmarile la The Zero Theorem de Terry Gilliam

Actorii Matt Damon si Tilda Swinton se vor afla la Bucuresti incepand cu finalul lunii octormbrie pentru a filma la noul proiect al regizorului Terry Gilliam, The Zero Theorem, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )