Libnet.ro
UNICEF

05:30

Matt Damon si Tilda Swinton vin la Bucuresti pentru filmarile la The Zero Theorem de Terry Gilliam

B1 B1,
Matt Damon si Tilda Swinton vin la Bucuresti pentru filmarile la The Zero Theorem de Terry Gilliam

Actorii Matt Damon si Tilda Swinton se vor afla la Bucuresti incepand cu finalul lunii octormbrie pentru a filma la noul proiect al regizorului Terry Gilliam, The Zero Theorem, informeaza Mediafax. continuă pe B1

Actorul Matt Damon vine in Bucuresti pentru filmarile peliculei The Zero Theorem

Actorul american Matt Damon vine la Bucuresti pentru a juca un rol mic in The Zero Theorem, filmul pe care regizorul Terry Gilliam va incepe sa il produca la Studiourile MediaPro, de la sfarsitul lui octombrie, informeaza presa americana.

Matt Damon vine la Bucuresti!.

Actorul american Matt Damon vine la Bucuresti pentru a juca un rol mic in The Zero Theorem, filmul pe care regizorul Terry Gilliam va incepe sa il produca la Studiourile MediaPro, de la sfarsitul lui octombrie, informeaza presa americana. Matt Damon a declarat intr-un interviu pentru site-ul vulture. com ca va avea un mic rol in proiectul lui Gilliam, un artist pentru care ar face orice. Cineva i-a dat lui Terry Gilliam, n. r. ), in sfarsit, banii sa faca filmul asta, slava Domnului. Este .

Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de Oltchim.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim OLT), la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, scrie Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie. Luni .

Aproximativ 100.000 de straini vin anual in Bucuresti pentru femei

Aproximativ 15% din cei 650. 000 de straini care se cazeaza anual la hotelurile din Bucuresti vin pentru romance pe care le-au cunoscut, in general, in strainatate, 75% pentru afaceri si 10% pentru city break sau sunt in tranzit catre alte orase, potrivit Federatiei Patronatelor din Turism FPTR), citata de Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )