Libnet.ro
UNICEF

18:00

Maurizio Sarri, dupa calificarea lui Chelsea in finala EL: Nu am antrenat loviturile de departajare, ar fi fost inutil

Hotnews Hotnews,
 Maurizio Sarri, dupa calificarea lui Chelsea in finala EL: Nu am antrenat loviturile de departajare, ar fi fost inutil

Maurizio Sarri, antrenorul echipei Chelsea, calificata in finala Ligii Europa dupa executarea loviturilor de departajare, considera inutila antrenarea penaltiurilor. continuă pe Hotnews

CTP, reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Madrid: Arata excelent!

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, dupa ce constanteanca s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Simona a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si mai are nevoie de o victorie pentru a reveni pe primul loc in ierarhia WTA. Simona este in clipa de fata [] .

Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Imediat dupa victoria din semifinala cu Belinda Bencici, 6-2, 6-7 2), 6-0, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a postat un mesaj pentru romanca pe contul personal de twitter.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca la Madrid cu trofeul pe masa dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Belindei Bencic.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa.

VIDEO Imagini emotionante pe Anfield, dupa calificarea incredibila a lui Liverpool - Jucatorii au cantat alaturi de fani You'll never walk alone

Liverpool a reusit ceea ce putini mai credeau a fi posibil, s-a impus cu 4-0 pe Anfield si s-a calificat in finala Champions League, dupa ce pierduse mansa tur cu 0-3. Fluierul de final a adus imagini emotionante pe arena cormoranilor. Jucatorii lui Liverpool au mers in fata galeriei si au cantat alaturi de fani celebrul imn al clubului -You'll Never Walk Alone.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )