Libnet.ro
UNICEF

07:15

McCann Erickson, marele castigator la Effie: a obtinut 5 premii, printre care si Grand Effie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
McCann Erickson, marele castigator la Effie: a obtinut 5 premii, printre care si Grand Effie

Agentia de publicitate McCann Erickson Romania a fost marea castigatoare la cea de a zecea editie a Effie Awards, premii care recompenseaza eficienta campaniilor de publicitate, compania plecand cu cele mai multe premii cinci), printre care si marele. continuă pe Wall-Street Ro

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

McCann Erickson Romania castiga al doilea Grand Effie in 2013.

Agentia McCann Erickson Romania este marea castigatoare a Premiilor Effie 2013, cu un total de 6 premii castigate pentru brandurile Sprite, Vodafone, Rom Autentic si Maggi. Gala Premiilor Effie Romania 2013, care a avut loc aseara, i-a adus agentiei marele premiu - Grand Effie - pentru Campania Parental Control, dezvoltata pentru brandul Sprite, campanie care a castigat si Gold Effie la categoria Non-Alcoholic Beverages. Campaniile ROM gives you the kick to finish what you started, .

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )