Libnet.ro
UNICEF

14:45

McCann Erickson Romania castiga al doilea Grand Effie in 2013.

România Liberă România Liberă,
McCann Erickson Romania castiga al doilea Grand Effie in 2013.

Agentia McCann Erickson Romania este marea castigatoare a Premiilor Effie 2013, cu un total de 6 premii castigate pentru brandurile Sprite, Vodafone, Rom Autentic si Maggi. Gala Premiilor Effie Romania 2013, care a avut loc aseara, i-a adus agentiei marele premiu - Grand Effie - pentru Campania Parental Control, dezvoltata pentru brandul Sprite, campanie care a castigat si Gold Effie la categoria Non-Alcoholic Beverages. Campaniile ROM gives you the kick to finish what you started, . continuă pe România Liberă

McCann Erickson, marele castigator la Effie: a obtinut 5 premii, printre care si Grand Effie

Agentia de publicitate McCann Erickson Romania a fost marea castigatoare la cea de a zecea editie a Effie Awards, premii care recompenseaza eficienta campaniilor de publicitate, compania plecand cu cele mai multe premii cinci), printre care si marele.

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )