Libnet.ro
UNICEF

13:00

MEC: Numarul scolilor care au trecut in scenariul rosu se apropie de 2.000

Adevărul Adevărul,
MEC: Numarul scolilor care au trecut in scenariul rosu se apropie de 2.000

Datele statistice publicate marti, 20 octombrie, de catre Ministerului Educatiei arata ca 1. 889 de scoli invata exclusiv online, iar alte 5. 031 in scenariul hibrid. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei: Numarul scolilor in scenariul rosu se apropie de 1.300

Un nou record negativ luni, 19 octombrie: 1. 259 de scoli din intreaga tara au trecut la invatamant exclusiv online, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

Rata de infectare cu coronavirus a trecut de 1,5 in peste jumatate din tara. Dupa Bucuresti, Alba se apropie de scenariul rosu

21 de judete au o rata de infectare cu noul coronavirus de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori, in vreme ce in Bucuresti aceasta a ajuns la 3,19, potrivit datelor oficiale publicate luni. Alba se apropie de scenariul rosu, inregistrand un indice de 2,95. Alte 2. 466 de noi cazuri de COVID-19, dupa 8. 040 de teste in ultimele 24 de ore Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti unde rata de infectare a ajuns la 3,19.

COVID-19: 630 de scoli si gradinite au trecut in scenariul rosu in ultimele 24 de ore

Numarul unitatilor de invatamant care intra ins cenariul rosu a crescut accelerat in ultimele 24 de ore. Astfel, in total, 630 de scoli si de gradinite au trecut de luni si pana mati in scenariul ro.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

ANISIE: Inspectoratul Scolar Bucuresti propune scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca Inspectoratul Scolar Bucuresti propune scenariul rosu de marti, azi cursurile urmand sa se desfasoare hibrid. Prevderile sunt clare, a spus Anisie, care a adaugat ca masura este propusa in contextul in care rata de infectare in Bucuresti a depasit 3 la mia de locuitori. , conform Digi24.

Ce inseamna, de fapt, scenariul rosu. Masurile de restrictie care se vor aplica in Capitala

Intrarea in scenariul rosu vine cu masuri stricte pentru urmatoarele 14 zile.

PSD: Este revoltator ca in ziua in care Capitala intra in scenariul rosu membrii Guvernului sunt preocupati de alegeri

PSD considera revoltator fapul ca in ziua in care Bucurestiul intra in scenariul rosu, membrii Guvernului in frunte cu premierul Ludovic Orban sunt preocupati tot de impartirea ciolanului si de alegeri.

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )