Libnet.ro
UNICEF

16:15

Meci de Liga 1 amanat din cauza Covid-19

Online Sport Online Sport,
Meci de Liga 1 amanat din cauza Covid-19

Partida dintre FC Arges si Sepsi Sf. Gheorghe nu se va disputa la mijlocul acestei saptamani din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 aparute in tabara covasnenilor. continuă pe Online Sport

E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Potrivit unui deputat din Franta, presedintele Emmanuel Macron risca sa fie demis. Asta din cauza nemultumitor generate de gestionarea pandemiei de coronavirus si de limitarea libertatilor cetatenilor francezi. Emmanuel Macron, la un pas sa fie demis din functie Fost candidat la presedintie, deputatul francez Nicolas Dupont-Aignan, avertizeaza ca, din cauza limitarilor impuse in contextul pandemiei .

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii si a interventiei brutale din partea fortelor de ordine. Franta cere suspendarea .

Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume de la finalul anului 2019

Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019.

Drumul Transbucegi, inchis din cauza unei avalanse

Transbucegi, drumul judetean care face legatura, prin munti, intre Sinaia si Cabana Piatra Arsa, este inchis, vineri, din cauza unei avalanse, anunta Politia Prahova.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, despre pacientii transferati de la Institutul Matei Bals: Doi dintre ei sunt la sectia de chirurgie plastica din cauza arsurilor

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Oprita, a declarat vineri ca sapte pacienti au fost transferati in urma incendiului de la Institutul Matei Bals. Unul dintre acestia a.

Incident la Spitalul Sfantul Pantelimon Un salon, evacuat din cauza unei probleme la un neon din care a inceput sa iasa fum

Un salon de Terapie Intensiva a Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti a fost evacuat, dupa ce dintr-un neon a inceput sa iasa fum, dar nu a luat foc. Pacientii au fost mutati in salonul alaturat.

Italia prelungeste suspendarea zborurilor dinspre Brazilia, din cauza noii tulpini de coronavirus

Ministrul Sanatatii Roberto Speranza a anuntat ca Italia a prelungit suspendareazborurilor din Brazilia, relateaza Reuters. Am semnat o noua ordonanta prin care se extinde blocarea zborurilor care.

Mii de polonezi au protestat a treia zi consecutiv din cauza legii avortului

Mai multe mii de polonezi au iesit din nou vineri seara pe strazile capitalei Varsovia pentru a-si exprima furia, ca urmare a intrarii in vigoare a unei controversate decizii a justitiei care interzice practic avortul.

Mii de polonezi au protestat a treia zi consecutiv din cauza legii avortului VIDEO

Mai multe mii de polonezi au iesit din nou vineri seara pe strazile capitalei Varsovia pentru a-si exprima furia, ca urmare a intrarii in vigoare a unei controversate decizii a justitiei care interzice practic avortul, noteaza AFP.

Emisiunea Britain`s got Talent, din Regatul Unit a fost anulata. Show-ul de talente nu se va filma in 2021, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19

Emisiunea Britain`s got Talent nu se va mai difuza in 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Filmarile pentru show-ul de talente nu vor putea avea loc, in conditiile cresterii numarului de cazuri de infectare cu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )