Libnet.ro
UNICEF

19:30

Meciul anului in tenis: Klaus Iohannis vs. Simona Halep. Cand va avea loc?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Meciul anului in tenis: Klaus Iohannis vs. Simona Halep. Cand va avea loc?

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a anuntat pe Facebook ca va sustine anul viitor un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. Politicianul este recunoscut pentru pasiunea sa fata de tenis si pentru miscare in general. continuă pe Wall-Street Ro

Meciul anului in tenis: Klaus Iohannis vs. Simona Halep. Cand va avea loc?

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a anuntat pe Facebook ca va sustine anul viitor un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. Politicianul este recunoscut pentru pasiunea sa fata de tenis si pentru miscare in general.

Klaus Iohannis, alaturi de Simona Halep. Cei doi vor canta imnul Romaniei la Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va canta imnul national, impreuna cu Simona Halep. Se va intampla in februarie, la Galati la meciul dintre echipa feminina de tenis Romaniei si cea a Spaniei, in Cupa Federatiei.

Meci de tenis intre Klaus Iohannis si Simona Halep: Va avea loc in martie sau aprilie! Ambii au acceptat

Presedintele ales al Romaniei si cea mai buna jucatoare de tenis din tara noastra vor sustine un meci demonstrativ, la Sibiu, in primavara anului viitor.

Serena Williams, jucatoarea anului pentru a sasea oara. Simona Halep, preferata fanilor

Serena Williams a fost desemnata jucatoarea anului, pentru a sasea oara in cariera. Simona Halep a fost favorite fanilor, cu 48 % din voturile pasionatilor de tenis fata de numai 21% cat a obtinut Serena Williams.

O da afara Simona Halep si pe Ruzici?

Virginia Ruzici, actuala managera a Simonei Halep, ar putea fi urmatoarea concediata de tenismena romana, dupa antrenorul Wim Fissette.

Meci demonstrativ de tenis intre Simona Halep si presedintele Klaus Iohannis

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va juca un meci demonstrativ, in primavara anului 2015, in compania Simonei Halep. Meciul va avea ca scop promovarea tenisului in randul tinerilor.

Iohannis a confirmat meciul de tenis cu Simona Halep

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat, luni, ca va juca un meci de tenis demonstrativ anul viitor, cu Simona Halep, numarul 3 mondial. Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnisoara.

UPDATE Klaus Iohannis: Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, si-au dat acordul de principiu sa fie prezenti anul viitor, la Sibiu, la un eveniment care sa promoveze sportul si miscarea, a precizat, pentru Agerpres, Marius Vecerdea, organizatorul turneului international de tenis de la Sibiu si apropiat al presedintelui.

Iohannis: Voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnisoara Simona Halep

Presedintele ales al romanilor, Klasu Iohannis, anunta ca anul viitor va juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. in urma cu cateva zile, tenismena i-a lansat o invitatie noului presedinte de a canta impreuna imnul national.

Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ cu Simona Halep, anul viitor, la Sibiu

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis si tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, vor juca un meci demonstrativ in cadrul unui eveniment de promovare a sportului in randul copiilor, in 2015, la Sibiu. Anul v.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )