Libnet.ro
UNICEF

06:30

Meciul Romania Norvegia ar putea fi reprogramat. Ce spune Radoi

Online Sport Online Sport,
Meciul Romania Norvegia ar putea fi reprogramat. Ce spune Radoi

Nationala Norvegiei inca nu a ajuns la Bucuresti si partida de duminica seara contra Romaniei este sub semnul intrebarii. continuă pe Online Sport

Meciul Romania - Norvegia nu se mai disputa

FRF a anuntat, sambata seara tarziu, ca partida cu Norvegia programata duminica in Liga Natiunilor nu va mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Partida Romania Norvegia, din Liga Natiunilor, a fost anulata! Ce rezultat stabileste UEFA

UPDATE, ora 23:00 FRF anunta ca partida Romania Norvegia, din Liga Natiunilor, a fost anulata. Nordicii nu au primit aprobarea de a calatori spre Bucuresti, astfel ca nu se vor putea prezenta la meci. Comisia de Disciplina a UEFA urmeaza sa decida ce se va intampla. Cel mai probabil, tricolorii vor castiga meciul .

Nordicii, unda verde pentru a pleca spre Bucuresti - Romania vs Norvegia se va disputa conform programului

Nationala Norvegiei a primit unda verde pentru a decola spre Bucuresti au fost ceva probleme din cauza Covid-19), astfel ca partida contra Romaniei se va disputa conform programarii UEFA. Confruntarea de pe Arena Nationala va avea loc duminica, de la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProTV.

Romania - Norvegia, in pericol de anulare! Delegatia nordica a fost oprita la Oslo!

Meciul din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, programat pentru duminica ora 21. 45, Pro TV, Arena Nationala) e in aer, dupa o situatie extraordinara care a anulat plecarea norvegienilor spre Bucuresti.

Rasturnare socanta de situatie: Romania - Norvegia, ca si anulat! Anunt devastator pentru nordici

Norvegia arata ca la ei regulile sunt reguli, chiar daca respectarea lor va aduce consecinte grave, in cazul de fata, sanctionarea drastica a nationalei de fotbal si pierderea unor meciuri la masa verde.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )