Libnet.ro
UNICEF

13:15

Meciul Romania-Ungaria: 20 de suporteri au interzis pe stadioane intre sase luni si un an

B1 B1,
Meciul Romania-Ungaria: 20 de suporteri au interzis pe stadioane intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza. continuă pe B1

Partida Romania - Ungaria: 20 de suporteri au primit interdictie pe stadioane pentru perioade cuprinse intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza Jandarmeria Romana, potrivit mediafax. Autoritatile precizeaza ca totalul amenzilor date fanilor este de 18. 000 de lei.

30 de suporteri romani, dusi la politie dupa meciul Romania-Ungaria: Alti 5 au primit interdictie pe stadion, iar 46 au primit ingrijiri medicale

A fost egal pe teren, iar in tribune au fost incidente. Meciul Romania-Ungaria s-a lasat cu imbranceli intre jucatori, iar fanii au aruncat cu petarde si fumigene dintr-o parte in alta a stadionului, inca de.

Sanctiuni dupa meciul Romania - Ungaria

Incidentele de la meciul Romania - Ungaria nu au ramas nesanctionate. Mai exact, conform jandarmeriei, circa 50 de persoane au fost identificate si 30 dintre acestea sanctionate. in urma luptelor din.

Edili din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Edilii din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Aproape 30 de suporteri romani, audiati in urma incidentelor de la meciul Romania - Ungaria. 46 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproape 30 de suporteri romani au fost dusi la sectiile de politie pentru a fi audiati, in urma incidentelor petrecute cu ocazia meciului de fotbal Romania Ungaria care s-a terminat 1-1. De asemenea, 46 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala.

Meciul Romania-Ungaria: 46 de persoane au primit asistenta medicala

Patruzeci si sase de persoane au avut nevoie de asistenta medicala inainte si in timpul meciului Romania - Ungaria, scor 1-1, disputat pe Arena Nationala, in preliminariile Euro-2016, a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, scrie.

Gazon nou pe Arena Nationala pentru meciul cu Ungaria

Meciul Romania-Ungaria se va disputa pe un gazon complet nou, care a beneficiat si de o instalatie de lampi cu raze ultraviolete.

Meciul Romania - Ungaria a fost comparabil cu finala Cupei Mondiale: cati romani s-au uitat la jocul de sambata

Daca vanzarea biletelor le-a adus celor de la federatie un castig de aproximativ un milion de euro, TVR s-a bucurat si ea de o audienta uriasa datorita celor care au stat in fata televizoarelor.

Peste 3000 de jandarmi mobilizati pentru meciul Romania- Ungaria

Meciul dintre Romania si Ungaria scoate jandarmeria pe strazile Capitalei. Peste 3000 de jandarmi vor fi mobilizati maine, pentru asigurarea ordinii publicer imn vecinatatea Arenei Nationale, precum si pe traseele stabilite pentru afluirea/defluirea suporterilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )