Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sanctiuni dupa meciul Romania - Ungaria

Antena3 Antena3,
Sanctiuni dupa meciul Romania - Ungaria

Incidentele de la meciul Romania - Ungaria nu au ramas nesanctionate. Mai exact, conform jandarmeriei, circa 50 de persoane au fost identificate si 30 dintre acestea sanctionate. in urma luptelor din. continuă pe Antena3

Edili din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Edilii din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

30 de suporteri romani, dusi la politie dupa meciul Romania-Ungaria: Alti 5 au primit interdictie pe stadion, iar 46 au primit ingrijiri medicale

A fost egal pe teren, iar in tribune au fost incidente. Meciul Romania-Ungaria s-a lasat cu imbranceli intre jucatori, iar fanii au aruncat cu petarde si fumigene dintr-o parte in alta a stadionului, inca de.

Lucian Sanmartean, dupa meciul Romania-Ungaria: Am trecut astazi pe langa o victorie mare

Fotbalistul Lucian Sanmartean a declarat, sambata seara, dupa meciul Romaniei cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, ca tricolorii ar fi putut obtine o victorie mare si ca rezultatul este nemultumitor.

Meciul Romania-Ungaria: 20 de suporteri au interzis pe stadioane intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza.

Meciul Romania-Ungaria: 46 de persoane au primit asistenta medicala

Patruzeci si sase de persoane au avut nevoie de asistenta medicala inainte si in timpul meciului Romania - Ungaria, scor 1-1, disputat pe Arena Nationala, in preliminariile Euro-2016, a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, scrie.

Aproape 30 de suporteri romani, audiati in urma incidentelor de la meciul Romania - Ungaria. 46 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproape 30 de suporteri romani au fost dusi la sectiile de politie pentru a fi audiati, in urma incidentelor petrecute cu ocazia meciului de fotbal Romania Ungaria care s-a terminat 1-1. De asemenea, 46 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, buna si la fotbal. Pronosticul candidatului la prezidentiale pentru meciul Romania-Ungaria: 2-0

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, a participat la Cluj, la o ceremonie in memoria eliberarii Clujului in urma cu 70 de ani, de sub stapanirea horthyista. Dupa eveniment, ea a plecat insotita de primarul Clujului, Emil Boc, la Huedin si la targul de la Negreni.

Peste 3000 de jandarmi mobilizati pentru meciul Romania- Ungaria

Meciul dintre Romania si Ungaria scoate jandarmeria pe strazile Capitalei. Peste 3000 de jandarmi vor fi mobilizati maine, pentru asigurarea ordinii publicer imn vecinatatea Arenei Nationale, precum si pe traseele stabilite pentru afluirea/defluirea suporterilor.

VIDEO Slatinenii, asteptati cu vitel fript la protap la meciul Romania-Ungaria

Meciul pe care reprezentativa de fotbal a tarii noastre il va sustine diseara in compania selectionatei Ungariei va putea fi vizionat la Slatina in conditii cum nu au mai fost intrunite in municipiu. Si nu ne referim aici la ecranul urias de 4x3 mp montat pe esplanada din centrul urbei, ci la vitelul la protap ce va fi servit gratis celor ce vor veni aici diseara, la ora meciului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )