Libnet.ro
UNICEF

23:45

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Belgia - Rusia, duelul favoritelor din grupa H

Antena3 Antena3,
Meciul zilei la Cupa Mondiala: Belgia - Rusia, duelul favoritelor din grupa H

Favoritele grupei H de la Cupa Mondiala, Belgia si Rusia, se vor intalni astazi, de la ora 19, pe legendarul stadion Maracana, incercand sa stearga imaginea dezamagitoare pe care au lasat-o in primele lor. continuă pe Antena3

Cupa Mondiala: Belgia-Rusia 1-0, in Grupa H. Belgia se califica in optimi

Belgia a invins Rusia cu 1-0 intr-un meci din runda a doua a Grupei H.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Uruguay - Anglia, duelul care poate trimite acasa o fosta campioana mondiala

In aceasta seara, de la ora 22, doua foste campioane mondiale, Uruguay si Anglia, se vor afla fata in fata, stiind ca orice pas gresit le-ar putea elimina din competitie. Ambele echipe au pierdut in prima.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Fratii Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi din nou adversari la Cupa Mondiala, dupa ce, in urma cu patru ani, s-au aflat de asemenea fata in fata in meciul dintre Germania si Ghana. in 2010, Germania a.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Miroslav Klose

Miroslav Klose a marcat cel de-al 15-lea sau gol la Cupa Mondiala, la doar doua minute dupa ce fusese introdus pe teren in meciul cu Ghana. Un gol care ii este caracteristic atacantului german. Nespectaculos, dar.

GOL cu GOL CUPA MONDIALA 2014 Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4 si SUA-Portugalia 2-2

Cupa Mondiala din Brazilia a continuat duminicacu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 2-2. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Coreea de Sud-Algeria 2-4 (final), urmeaza SUA-Portugalia (01:00)

Cupa Mondiala din Brazilia continua astazi cu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 01:00). LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Italia - Costa Rica, confruntarea care poate trimite Anglia acasa

Echipele castigatoare in prima etapa din grupa D, Italia si Costa Rica, se vor intalni in aceasta seara, de la ora 19, pe Arena Pernambuco din Recife, intr-un meci al carui rezultat poate aduce eliminarea.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Luis Suarez

La nici o luna dupa ce a fost operat la genunchi, Luis Suarez a revenit in nationala Uruguayului si a facut ce stie mai bine: a castigat meciul pentru echipa sa. Golgheterul lui Liverpool a confirmat ca este.

Cupa Mondiala: Argentina a invins Iran, scor 1-0, si s-a calificat in optimi. Germania - Ghana, scor 2-2

Reprezentativa Germaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 0-0), meciul sustinut, sambata, la Fortaleza, in compania Ghanei, in etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondiala din Brazilia. Pentru Germania au marcat.

Cupa Mondiala: Germania-Ghana 2-2, in grupa G

Germania si Ghana au remizat, la doi, meciul din a doua faza a grupei G de la Cupa Mondiala din Brazilia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2642 seconds )