Libnet.ro
UNICEF

19:45

Omul zilei la Cupa Mondiala: Miroslav Klose

Antena3 Antena3,
Omul zilei la Cupa Mondiala: Miroslav Klose

Miroslav Klose a marcat cel de-al 15-lea sau gol la Cupa Mondiala, la doar doua minute dupa ce fusese introdus pe teren in meciul cu Ghana. Un gol care ii este caracteristic atacantului german. Nespectaculos, dar. continuă pe Antena3

Mirolav Klose egaleaza un record istoric, dar Germania nu reuseste sa invinga Ghana

Miroslav Klose a marcat al 15-lea sau gol la Cupa Mondiala, egaland astfel recordul detinut de brazilianul Ronaldo, dar Germania nu a reusit sa invinga Ghana, in al doilea meci din grupa G. Pe Estadio Castelao.

Klose egaleaza recordul lui Ronaldo

Miroslav Klose l-a egalat pe brazilianul Ronaldo la numarul de goluri marcate la Cupa Mondiala, dupa ce a punctat in minutul 71 al partidei cu Ghana.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Belgia - Rusia, duelul favoritelor din grupa H

Favoritele grupei H de la Cupa Mondiala, Belgia si Rusia, se vor intalni astazi, de la ora 19, pe legendarul stadion Maracana, incercand sa stearga imaginea dezamagitoare pe care au lasat-o in primele lor.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Fratii Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi din nou adversari la Cupa Mondiala, dupa ce, in urma cu patru ani, s-au aflat de asemenea fata in fata in meciul dintre Germania si Ghana. in 2010, Germania a.

Miroslav Klose a egalat recordul de goluri marcate la CM de Fotbal, detinut de Ronaldo (15 reusite)

Miroslav Klose a marcat golul egalarii pentru Germania in partida cu Ghana 2-2) si a ajuns la cota 15 reusite la Campionatul Mondial de Fotbal. Cu aceasta performanta, Klose l-a egalat pe Ronaldo in ierarhia celor mai buni marcatori din istoria turneelor finale.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Jorge Luis Pinto

Multa lume nu a avut incredere in noi, pentru ca eram in grupa mortii. Dar cei morti sunt altii, iar noi mergem in faza urmatoare. in doar cateva cuvinte, Jorge Luis Pinto, antrenorul Costa Ricai a.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Luis Suarez

La nici o luna dupa ce a fost operat la genunchi, Luis Suarez a revenit in nationala Uruguayului si a facut ce stie mai bine: a castigat meciul pentru echipa sa. Golgheterul lui Liverpool a confirmat ca este.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Jorge Sampaoli

Chile s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in optimile de finala ale Cupei Mondiale si a facut-o cu stil, obtinand o victorie entuziasmanta in fata Spaniei, campioana de acum patru ani. Artizanul acestei.

Nigeria obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani, 1-0 cu Bosnia

Un golul marcat de Peter Odemwingie a adus prima victorie a Nigeriei la Cupa Mondiala dupa o pauza de 16 ani. Pe Arena Pantanal din Cuiaba, campioana Africii a invins Bosnia cu 1-0 si mai are nevoie de o remiza in.

Croatia castiga cu 4-0 si elimina Camerunul de la Cupa Mondiala

Croatia a marcat pentru prima oara patru goluri in istoria participarilor sale la Cupa Mondiala si continua sa spere la calificarea in optimile de finala, dupa ce a invins cu 4-0 nationala Camerunului,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )