Libnet.ro
UNICEF

10:15

Medalii de aur si bronz pentru cei mai mici atleti de la CS Targoviste, la Pitesti

Adevărul Adevărul,
Medalii de aur si bronz pentru cei mai mici atleti de la CS Targoviste, la Pitesti

Cei mai mici atleti ai Clubului Sportiv Targoviste au incheiat in forta finala Campionatului National dedicat juniorilor 3 probe combinate, gazduita de Complexul Sportiv Nicolae Dobrin din Pitesti. continuă pe Adevărul

Cat valoreaza viata unui politist: familia agentului din Timis primeste despagubiri mai mici decat valoarea unui urs brun

Cristian Amariei este politistul din Timis, ucis in timp ce se afla in misiune. Acum, Ministerul de Interne a anuntat ca familia lui va primi despagubiri ca urmare a pierderii suferite. Familia politistului din Timis, ucis in timp ce se afla intr-o misiune, va primi despagubiri in valoare de 20. 000 de euro de la statul [] .

TOP 20 oameni cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai frumosi! GALERIE FOTO

Ochii sunt o parte fundamentala a unui om. Ne folosim ochii pentru a ne orienta in mediul in care traim, pentru a identifica lucruri familiare si ciudate si pentru a ne conecta cu alte persoane. in acest articol va prezentam un top al oamenilor cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai [] .

Mihail Neamtu (PNL): Kelemen Hunor este unul dintre cei mai corupti politicieni ai Europei. Majoritatea romanilor sunt toleranti, dar el este marioneta revizionismului maghiar din Transilvania

Mihail Neamtu l-a catalogat pe Kelemen Hunor, presedintele UDMR, ca fiind unul dintre cei mai corupti politicieni ai Europei, ca reactie la maniera in care politicianul de etnie maghiara a comentat.

Daniela Gyorfi s-a RAZGANDIT pentru a patra oara! Acum va face o operatie pentru a avea sanii mai mici

Daniela Gyorfi a facut orice pentru a arata asa cum isi doreste si pentru a se simti bine in pielea sa. Astfel ca nu s-a ferit sa treaca pe mana medicului estetician, pentru a se supune unor.

Cei mai buni pompieri civili, la faza zonala a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare de urgenta

Echipele castigatoare la concursurile profesionale ale pompierilor civili S. ) vor reprezenta judetul Calarasi la faza zonala. in data de 8 iunie, incepand cu ora 08. 00, se va desfasura in incinta stadionului municipal din Calarasi etapa judeteana a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

DURERE FARA MARGINI! A murit unul dintre cei mai buni fotbalisti romani! Ce SFARSIT TRAGIC

Este doliu in lumea fotbalului! Un jucator de fotbal care a plecat la munca in Germania si-a gasit sfarsitul in cel mai tragic mod. Acesta a fost calcat de tren si nu a mai avut nicio sansa la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )