Libnet.ro
UNICEF

07:46

6 medalii pentru Romania la Campionatele Europene de Canotaj, dintre care 4 de aur!

ADPM ADPM,
6 medalii pentru Romania la Campionatele Europene de Canotaj, dintre care 4 de aur!

Lotul de Seniori din cadrul Federatiei Romane de Canotaj a luat parte la Campionatele Europene de la Poznan Polonia) cu 12 echipaje, insumand 45 de sportivi. Acestia au obtinut 4 medalii de aur, 1 medalie de argint, 1 medialie de bronz si de doua ori locul 5 in finalele de duminica. Astfel, Romania se claseaza pe locul 2 pe natiuni dupa numarul de medalii castigate in probele olimpice, in urma Olandei. continuă pe ADPM

Sase medalii la canotaj, dintre care patru de aur, pentru Romania

Canotorii romani au terminat Campionatele Europene din Polonia cu 6 medalii, dintre care 4 de aur, u.

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru Romania. Peste 10 zile ar putea exploda situatia

Avertisment sumbru pentru Romania facut de Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta nu aduce vesti bune despre pandemia de coronavirus, ba chiar vorbeste despre o situatie din ce in ce mai grava! Raed Arafat, avertisment sumbru despre coronavirus Numarul de cazuri noi de infectari cu noul COVID-19 a depasit orice imaginatie in Romania, .

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii Bucharest Forum 2020, ca pentru Romania pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989.

Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca pandemia de COVID-19 reprezinta pentru Romania cea mai dramatica perioada de dupa 1989, punctand ca tara noastra va continua sa se adapteze pentru implementarea masurilor necesare de crestere a capacitatii de.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza 2.880 de cazuri noi la nivel national in 24 de ore. Alti 628 romani sunt la Terapie Intensiva si 53 de pacienti decedati, dintre care unul in varsta de 4 ani, ce prezenta comorbiditati

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, 2. 880 de cazuri noi de COVID-19 depistate in Romania. Numarul de decese inregistrate intr-un interval de 24 de ore este de 53. Alti 628 romani sunt la.

Decizia lui Nicolae Ceausescu privind contractarea primelor credite economice financiare pe termen lung pentru Romania (1969)

Inconjurat de curteni slugarnici si ajutat de specialisti care visau cu ochii deschisi, fara a tine cont de posibilitatile limitate ale satului in care traiau, acel taran mic de statura a crezut ca planificarea intregii societati, dupa chipul si imaginatia sa, este suficienta pentru a impune in Romania comunismul prezentat sub forma visului de aur al omenirii. Din pacate, mai curand decat se banuia in alte sate, conducatorul respectiv a constatat ca valoarea produselor pe care le vindeau anual truditorii din localitatea sa era mult mai mica decat cea a cumparaturilor pe care el le-a planificat si le-a efectuat din satele invecinate.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )