Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mediastandard.ro: Fake news in presa din Romania, despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Fake news in presa din Romania, despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul

Epidemia de coronavirus care a afectat si tara noastra continua sa ramana in topul subiectelor in presa. Pe acest fond, mai multe publicatii din Romania vorbesc despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul. in articolele cu pricina, site-urile de stiri vorbesc despre asa-zisul tratament descoperit de expertii chinezi, banala vitamina C. continuă pe Hotnews

Mediastandard.ro: Cat de raspandit era fenomenul fake news inainte de alegerile prezidentiale din SUA din 2016

Un studiu a analizat istoricul cautarilor pe internet a 2. 500 de americani, pentru a arata ce votanti au citit fake news inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Cei care emit manipulari online sunt de doua categorii: pe de-o parte sunt site-urile politice care raspandesc informatii propagandiste pentru a influenta votantii, iar pe de alta cele care atrag cititori prin titlurile cu caracter socant sau fals.

Atentie! Fake news legat de traficul aerian care ar putea fi transferat pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Anunt oficial

In perioada aceasta tot mai multe informatii eronate, sau lipsite de dovezi concrete, au inceput sa circule, atat in mediul online, pe retelele de socializare, cat si in presa. Grupului de Comunicare Strategica a tot incercat sa stopeze acest cerc vicios al stirilor fara dovezi concrete, venite chiar din partea forului, mai exact, vorbim de .

VIDEO Coronavirus in Romania: Campanie anti-fake news: Nu crede tot ce primesti pe Facebook sau WhatsApp

Nu crede tot ce primesti pe Facebook sau WhatsApp. Este unul dintre mesajele transmise printr-un clip video lansat joi de autoritati, intr-o campanie anti-fake news, in plina pandemie de coronavirus.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Cat de pregatite sunt spitalele din Romania sa faca fata la epidemie: anuntul lui Victor Costache

In aceeasi conferinta de la sediul MAI, ministrul interimar al Sanatatii a facut cateva mentiuni legate de raspandirea coronavirus si de nivelul de pregatire al institutiilor de la noi. in conferinta de presa de la sediul MAI, ministrul Sanatatii a confirmat capacitatea institutiilor medicale de la noi de a gazdui bolnavi intr-o stare mai mult .

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Cand si unde a fost construit, de fapt, primul magazin Lidl din Romania

Colaborarea cu furnizorii din Romania este una dintre prioritatile Lidl si, de aceea, acesta include in oferta un numar din ce in ce mai mare de produse locale. Pentru ca intelege apetitul romanilor pentru produse autentice, a inclus in sortiment de produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Camara Noastra sau fructele si legumele .

Magazinele si farmaciile din Romania, luate cu asalt. De ce nu este bine sa lasam rafturile goale

Daca in urma cu cateva saptamani farmaciile si magazinele alimentare erau doldora, acum situatia sta extrem de diferit. Rafturile sunt goale, iar unde mai sunt produse cozile sunt infernale. Magazinele si farmaciile din Romania, goale Isteria plecata de la numarul in crestere al victimelor de coronavirus a adus in cele din urma la golirea farmaciilor .

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Si comunitatea musulamana din Romania este afectata de COVID-19. Anuntul Muftiatului Cultului Musulman din Romania cu privire la rugaciuni

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca, incepand cu data de 13 martie vineri), va suspendatemporar rugaciunile specifice zilei de vineri la toate lacasurile de cult din tara. in urma e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )