Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect. continuă pe Antena3

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

Al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania. O femeie de 42 de ani, a doua persoana contaminata din Capitala

Autoritatile romane au anuntat, duminica, ca au depistat un al 14-lea caz de infectarecu coronavirus inRomania. Este vorba despre o femeie, in varsta de 42 de ani,contact apropiat al.

Al 31-lea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 42 de ani, confirmat la Iasi

A fost confirmat un nou caz de imbolnavire cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba de un barbat in varsta de 42 ani, confirmat laIasi. Acesta s-a intors din Venetia pe 2 martie, a.

Cel de-al 15-lea caz de coronavirus din Romania, confirmat in Mures

Inca un caz de infectie cu noul tip de coronavirus a fost confirmat, duminica, in Romania, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

Rares Bogdan impaca anticipatele cu coronavirus

Europarlamentarul si vicepresedintele PNL Rares Bogdan a vorbit, duminica seara, la Romania Tv despr.

SURSE: Al 33-lea caz de contaminare cu coronavirus din Romania. Un pacient care ar fi calatorit in Israel si s-a prezentat singur la medic

UPDATE: intre timp, au fost anuntate inca trei cazuri de contaminare cu noul coronaviru, bilantul imbolnavirilor de pe teritoriul Romaniei ajungand astfeel la 35. Este vorba despre un barbat, 55 ani,.

Un barbat de 52 de ani din Constanta, asistent medical la Spitalul de Urgenta, al 39-lea caz de coronavirus din Romania

Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania.

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

Rares Bogdan: Romanii care doresc sa vina acasa trebuie primiti. O tara normala nu-si abandoneaza cetatenii, nici in cele mai grele situatii

Rares Bogdan a atras atentia ca romanii care vor sa se intoarca in tara trebuie primiti fiindca o tara normala nu-si abandoneaza niciodata cetatenii, nici in cele mai grele situatii, dar ca acestia trebuie sa se supuna regulilor impuse de autoritati.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )