Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mediastandard.ro: Fenomen ingrijorator: identitatile jurnalistilor sunt falsificate pentru a publica dezinformari

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Fenomen ingrijorator: identitatile jurnalistilor sunt falsificate pentru a publica dezinformari

Joe Gould s-a trezit intr-o zi cu un mesaj despre unul dintre articolele sale - numai ca el nu scrisese niciodata asa ceva. Jurnalistul, reporterul Defense News pe probleme ce tin de Congres, parea ca si-ar fi pus numele pe un articol care sustinea ca viitorul secretar al Apararii va externaliza sistemele de protectie ale SUA in favoarea Chinei. De fapt, povestea se raspandise initial pe internet ca o conspiratie sub forma de meme, insa pretinsul articol al lui Gould a propulsat fake news-ul si mai mult. Gould a reusit sa convinga cativa oameni, care distribuisera posturile de pe retelele de socializare, sa le stearga. Le-a explicat situatia si spune ca a primit inclusiv multumiri ca a spus adevarul. continuă pe Hotnews

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

SAM STOVALL, STRATEG DE INVESTITII: Conditiile pietei sunt coapte pentru o corectie majora

Trendul pe termen lung ramane crescator, a subliniat strategul Conditiile pietei sunt coapte pentru o corectie majora, iar speculatorii este posibil sa se confrunte cu realitatea chiar in aceasta luna, este de parere Sam Stovall, strateg sef de investitii la CFRA, conform CNBC. Sam Stovall a spus: Intram intr-o faza tarzie a raliului iar investitorii vor simti ca trebuie sa marcheze niste profituri.

RAPORT AL FUNDATIEI ACCESS TO MEDICINE Gigantii farmaceutici nu sunt pregatiti pentru urmatoarea pandemie

Zece dintre cele mai infectioase boli din lume identificate de OMS nu sunt abordate de firmele de medicamente Cele mai mari companii farmaceutice din lume sunt putin pregatite pentru o urmatoare pandemie, in ciuda unui raspuns in crestere al acestora la focarul de Covid-19, arata un raport recent independent, realizat de Fundatia Access to Medicine din Olanda, preluat de The Guardian.

Aproximativ 110.000 de angajati din invatamant sunt programati pentru vaccinare antiCOVID in februarie, cadrele didactice si ceilalti angajati esentiali se vor putea programa pentru vaccinul AstraZeneca

Aproximativ 110. 000 de angajati din invatamant sunt programati sa se vaccineze impotriva COVID-19, iar putin peste 27. 000 au reusit sa se vaccineze, ceea ce inseamna 14% dintre cei 193. 573 de angajati din educatie care si-au exprimat intentia de a se vaccina, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita. El a precizat ca programarile persoanelor din categoriile considerate esentiale, din care fac parte si cadrele didactice, vor putea fi facute in februarie, in functie de locurile libere, doar pentru vaccinul AstraZeneca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )