Libnet.ro
UNICEF

18:45

Aproximativ 110.000 de angajati din invatamant sunt programati pentru vaccinare antiCOVID in februarie, cadrele didactice si ceilalti angajati esentiali se vor putea programa pentru vaccinul AstraZeneca

Hotnews Hotnews,
 Aproximativ 110.000 de angajati din invatamant sunt programati pentru vaccinare antiCOVID in februarie, cadrele didactice si ceilalti angajati esentiali se vor putea programa pentru vaccinul AstraZeneca

Aproximativ 110. 000 de angajati din invatamant sunt programati sa se vaccineze impotriva COVID-19, iar putin peste 27. 000 au reusit sa se vaccineze, ceea ce inseamna 14% dintre cei 193. 573 de angajati din educatie care si-au exprimat intentia de a se vaccina, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita. El a precizat ca programarile persoanelor din categoriile considerate esentiale, din care fac parte si cadrele didactice, vor putea fi facute in februarie, in functie de locurile libere, doar pentru vaccinul AstraZeneca. continuă pe Hotnews

Sorin Cimpeanu: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati in platforma de vaccinare

Ministrul Educatiei Nationale Sorin Cimpeanu, anunta ca 113. 000 de lucratori din sistemul de invatamant sunt programati in platforma de vaccinare pentru a fi imunizati. Mai mult, acesta a spus ca.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati si aproape 20.000 au fost deja vaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca disponbilitatea cadrelor didactice si a personalului din invatamant este mare, factorul limitativ in procesul de imunizare al cadrelor didactice fiind numarul.

Date oficiale: 193.573 de angajati din invatamant, adica putin peste 50% vor sa fie vaccinati, fata de 167.977 acum 2 saptamani Cati dintre ei au reusit sa se vaccineze

Ministerul Educatiei anunta ca 193. 573 de angajati din sistemul de invatamant, adica 50,3%, isi declara disponibilitatea de vaccinare, fata de 167. 977 in urma cu doua spatamani. Dintre acestia, doar 14% au reusit sa se vaccineze cu prima doza de vaccin. Reamintim ca scolile ar urma sa fie redeschise din 8 februarie, insa decizia finala va fi anuntata marti.

RAPORT AL FUNDATIEI ACCESS TO MEDICINE Gigantii farmaceutici nu sunt pregatiti pentru urmatoarea pandemie

Zece dintre cele mai infectioase boli din lume identificate de OMS nu sunt abordate de firmele de medicamente Cele mai mari companii farmaceutice din lume sunt putin pregatite pentru o urmatoare pandemie, in ciuda unui raspuns in crestere al acestora la focarul de Covid-19, arata un raport recent independent, realizat de Fundatia Access to Medicine din Olanda, preluat de The Guardian.

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

Peste 193.000 de angajati din sistemul de invatamant doresc sa se vaccineze

Un numar de 193. 573 de persoane angajate in sistemul de invatamant si-au declarat disponibilitatea de vaccinare, a anuntat Ministerul Educatiei, precizand ca dintre acestea 147. 314 lucreaza in zona de.

Situatia vaccinarilor din invatamant, o problema majora: ce s-a schimbat in ultimele doua saptamani

In urma cu ceva timp, angajatii din sistemul de invatamant s-au numarat prin cei mai sceptici cand vine vorba de vaccinare. Un nou studiu atrage atentia asupra situatiei actuale pe acest.

Cum se va putea vaccina personalul din invatamant. Raspunsul medicului Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita a fost intrebat, in timpul conferintei de presa de marti ce se va intampla cu angajatii din sistemul de invatamint, care nu au apucat inca se programeze la vaccinare, in.

Semafor. Pe galben. incetinesc. Opresc. Din spate, sunt claxonat dement. Linsat

De ce? E galben. Scrie ca incetinitul si opritul sunt legale. Sunt solutia. Ma simt prost. Fricos. Pe de alta parte sunt corect. infricosat si corect sunt doborat psihic. Sunt mort. Urmeaza stopul. Sunt terminat. Plin de manie. Vreau sa-l omor pe nemernic. Am dreptul sa vreau raul unuia pe care nu-l vad. Nu-l voi mai vedea. N-am ce sa-i fac. Am dreptul? Pai, cine ma cenzureaza? Dumnezeu nu e. Mama a murit. Legea morala e-n mine.

FIREA: Nu mai dati vina pe mercur retrograd, birocratie, PSD, Oprescu, Basescu, gaura din stratul de ozon, pentru ca va faceti de ras!

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea ii raspunde lui Vlad Voiculescu, care a afirmat ca PSD ar fi culpabil pentru situatia care a dus la producerea incendiului de la Institituul Matei Bals, ea sugerandu-i acestuia sa nu mai dea vina pe mercur retrograd, birocratie, Firea, PSD, Oprescu, Basescu, Videanu, gaura din stratul de ozon, pentru ca se face de ras, mai mult decat se face oricum prin prestatia lamentabila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )