Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mediastandard.ro: Instagram aduce mai mult de un sfert din totalul incasarilor companiei Facebook

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Instagram aduce mai mult de un sfert din totalul incasarilor companiei Facebook

Instagram se afla intr-o continua crestere, devenind o adevarata sursa de profit pentru Facebook, compania care detine platforma. Desi nu este principala sursa de venit, reprezinta o aplicatie pe care Facebook o fructifica din plin, din punct de vedere financiar, dupa cum demonstreaza cele mai recente rapoarte. continuă pe Hotnews

Cati romani cu boli cronice se trateaza deja la privat? Peste un sfert din fondurile alocate programelor de sanatate in Bucuresti, contractate de spitale private in ultimii 2 ani

Peste un sfert din fondurile alocate programelor de sanatate in Bucuresti in perioada 2018-2019 au fost contractate de spitale sau clinici private, arata o analiza a Observatorului Roman de Sanatate, realizata pe baza datelor Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Guvernul intentioneaza sa extinda programele nationale de sanatate si in spitalele si clinicile private - pacientul sa aleaga unde doreste sa se trateze, stat sau privat. Tratarea pacientilor cu boli cronice la privat este insa posibila si in prezent, dar numai in acele cazuri in care este depasita capacitatea furnizorilor publici de servicii medicale spitale de stat).

Reorganizarea ANAF este absolut necesara. Institutia cheltuie mai mult decat produce

Ministerul Finantelor a adus in discutie o reorganizare la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), considerata absolut necesara. Rapoartele oficiale au aratat ca institutia a avut cheltuili cu mult mai mari, fata de banii adusi la buget. Totodata, combaterea evaziunii fiscale nu s-a produs la un nivel pe care autoritatile competente il aveau in .

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

GOOGLE MAPS: Peste 220 de tari cartografiate, mai mult de 1 miliard de utilizatori in fiecare luna

Aplicatia Google Maps marcheaza 15 ani de la lansare, timp in care a ajuns sa cartografieze peste 220 de tari si sa fie accesata de mai mult de 1 miliard de utilizatori lunar, cu o noua interfata.

ADRIAN OROS: Speranta noastra este ca zapada sa stea cat mai mult pe culturile fermierilor

Ministrul demis al Agriculturii, Adrian Oros, a afirmat joi ca nu a primit nicio semnalare oficiala din partea fermierilor sau de la Directiile Agricole Judetene in ceea ce priveste compromiterea culturilor agricole din cauza fenomenelor meteorologice atipice din acest an, adaugand insa ca isi doreste ca zapada sa ramana cat mai mult si in strat cat mai gros pe culturile fermierilor.

Romanii au cheltuit la cumparaturile online cu 20% mai mult in 2019 decat in 2018 (patronat)

Un patronat de magazine online romanesti sustine ca in Romania consumatorii au cheltuit cu 20% mai mult la cumparaturile online in anul 2019 fata de anul 2018.

ANALISTII ECONOMICI: Epidemia de coronavirus ar putea incetini si mai mult o economie mondiala deja slabita

Extinderea epidemiei de coronavirus in China, a doua economie mondiala, ar putea incetini si mai mult ritmul de crestere al economiei mondiale, ca urmare a efectelor secundare provocate in randul tarilor exportatoare de materii prime si al pietelor emergente, in special in statele producatoare de petrol, avertizeaza expertii.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Business report: Apartamentele vor continua sa se scumpeasca in 2020. Unde se vand cele mai scumpe locuinte din UE: Romaniacel mai ridicat risc de saracie pentru persoanele care lucreaza

Schimbare de trend: in Bucuresti, dupa 12 ani, centrul vinde mai multe locuinte decat localitatile invecinate. in ultimii ani, traficul infernal din marile orase, in special din Bucuresti si Cluj-Napoca, a determinat modificarea preferintelor. Romanii fac credite pe 30 ani pentru a profita de chiriile uriase la apartamente. Piata chiriilor din Capitala si marile orase universitare atrage tot mai mult interesul romanilor, gata sa se imprumute pe 30 de ani de la banca pentru un.

Mai multe localitati din judetul Galati, fara apa, din cauza problemelor cu electricitatea

Mai multe localitati din judetul Galati nu sunt alimentate cu apa, joi, din cauza vantului puternic .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )