Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mediastandard.ro: Raul spre mai rau. Situatia presei din Romania, in declin (si) din cauza pandemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Raul spre mai rau. Situatia presei din Romania, in declin (si) din cauza pandemiei de coronavirus

Un raport realizat de Centrul pentru Studiul Democratiei arata ca, desi parea ca situatia mass-mediei din Romania nu putea sa se deterioreze, nivelul libertatii presei a scazut in ultimii ani. Pe langa problemele cu care jurnalistii se confruntau deja, precum presiunile politice, lipsa transparentei si a asumarii raspunderii din partea autoritatilor, criza coronavirusului a consolidat o reducere suplimentara a spatiului pentru jurnalism independent si de calitate, se arata in studiu. continuă pe Hotnews

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Cel mai mare alpinist roman din toate timpurile a murit. Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata la 59 de ani

Gheorghe Dijmarescu este considerat cel mai mare aplinist roman din toate timpurile. incepand din 1999 el a cucerit unele dintre ele cele mai inalte varfuri ale lumii si a trecut Dunarea inot. Din pacate, la 59.

CU CEL MAI BUN RITM LUNAR DIN ULTIMII DOI ANI Sectorul constructiilor rezidentiale a continuat revenirea, in august

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in Romania, in luna august 2020, a urcat cu 15% fata de luna august 2019, la 4. 331 de unitati, cel mai ridicat nivel lunar din iulie 2018 incoace, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Cele mai ciudate 15 descoperiri din intreaga lume. Oamenii de stiinta nu au avut nicio explicatie. FOTO

15 fotografii ale unor descoperiri arheologice ciudate din jurul globului, care nu ofera nicio explicatie. Oamenii de stiinta au ramas fara explicatii. 15 descoperiri din intreaga lume care ridica multe semne de intrebare. Arheologii au ramas fara raspuns Aceste descoperiri misterioase si ciudate par sa fi oferit cercetatorilor mai multe intrebari decat raspunsuri. De exemplu, .

Raport privind statul de drept: Comisia Europeana acuza lipsa de transparenta privind actionariatul presei din Romania

Lipsa unor reglementari profesionale care sa garanteze independenta editoriala, dar mai ales lipsa de transparenta in ceea ce priveste actionariatul institutiilor de presa sunt motive de ingrijorare in ceea ce priveste libertatea presei in Romania, se arata in primul raport UE privind statul de drept in cele 27 de tari membre.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SITUATIA VOTURILOR DIN SECTORUL 1: Va trebui sa fie o ancheta care sa fie dusa pana capat

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca va face demersuri pentru ca cei care se fac vinovati pentru ceea ce a numit tentativa de frauda la votul din 27 septembrie sa fie pedepsiti.

Geneva va avea cel mai mare salariu minim din lume

Geneva va introduce un salariu minim de aproape 3. 800 de euro pe luna - venit minim care ar urma sa fie cel mai mare din lume. Locuitorii orasului Geneva au aprobat masura ca urmare a semnalelor ca saracia legata de Covid-19 este in crestere in orasul elvetian, relateaza The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )