Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate 15 descoperiri din intreaga lume. Oamenii de stiinta nu au avut nicio explicatie. FOTO

Playtech Playtech,
Cele mai ciudate 15 descoperiri din intreaga lume. Oamenii de stiinta nu au avut nicio explicatie. FOTO

15 fotografii ale unor descoperiri arheologice ciudate din jurul globului, care nu ofera nicio explicatie. Oamenii de stiinta au ramas fara explicatii. 15 descoperiri din intreaga lume care ridica multe semne de intrebare. Arheologii au ramas fara raspuns Aceste descoperiri misterioase si ciudate par sa fi oferit cercetatorilor mai multe intrebari decat raspunsuri. De exemplu, . continuă pe Playtech

Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei. Cate milioane de lei s-au cheltuit doar azi

Astazi, 27 septembrie 2020, romanii au mers la vot la scrutinul de Alegeri Locale. Romania, in plina pandemie, a trebuit sa scoata sume considerabile din buzunar pentru organizarea alegerilor. Presedintele BEC a declarat ca pandemia a dublat costurile pentru alegerile locale de astazi. Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei Constantin Mituletu Buica, presedintele .

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu, presedintii de CJ ai PNL cu cele mai multe voturi

Partidul National Liberal si-a sporit zestrea de presedinti de Consilii Judetene. Poate surprinzator, doi noi veniti in functia de presedinte de CJ au obtinut cele mai multe voturi: primarul municipiului.

Serviciile bancare si de telecomunicatii din Ungaria au fost tinta unuia dintre cele mai puternice atacuri cibernetice din istoria tarii

Unele servicii bancare si de telecomunicatii din Ungaria au fost, joi, tinta unuia dintre cele mai puternice atacuri cibernetice care au avut loc vreodata in aceasta tara, fiind lansat de pe servere din Rusia, China si Vietnam, a anuntat sambata compania Magyar Telekom, transmite Reuters.

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

Nelu Tataru: Am avut 559 de focare desfasurate in intreaga tara. Unde se formeaza cele mai multe focare de infectie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, pentru B1 TV, ca cele mai multe focare de Covid-19 sunt formate la persoane din unitatile institutionalizate pentru batrani si copii, urmatoarele fiind.

Eugen Doga, romanul care a compus doua dintre cele mai frumoase valsuri ale tuturor timpurilor: Nu-mi place muzica. Daca mi-ar placea,eu n-as mai crea

Compozitorul Eugen Doga isi recunoaste indrazneala obraznica de a nu-i placea muzica pe care au compus-o altii, insa crede ca tocmai acest lucru l-a ajutat sa creeze coloane sonore si valsuri unice in lume. A lucrat la 200 de filme printre care Satra si Drama la vanatoare, iar doua piese de-ale sale au fost incluse in topul 200 al celor mai bune lucrari clasice din toate timpurile.

Top 5 cele mai frumoase citate din Arsenie Boca

Arsenie Boca este, probabil, ceamai populara figura religioasa din ultimele decenii din Romania. Profetiile sale continua sa uimeasca peste timp cu acuratetea lor, fiind cautate si analizate de.

PSD castiga cele mai multe mandate de primar in Vaslui, dar pierde majoritatea in CL al municipiului

Desi PSD a reusit sa castige primaria municipiului Vaslui, social-democratii nu mai au majoritate in Consiliul Local, potirivit rezultatelor partiale. Astfel Vasile Paval PSD) se mentine pentru al.

Cele mai populare sloturi in 2020 pe care trebuie sa le incerci

Nu este secret ca sloturile sunt in topul preferintelor jucatorilor online. Modul simplu in care se joaca, premiile consistente pe care le ofera dar si tematica diversa, contribuie din plin la popularitatea lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )