Libnet.ro
UNICEF

15:30

Medic condamnat la trei ani de inchisoare, dupa moartea unei paciente

Adevărul Adevărul,
Medic condamnat la trei ani de inchisoare, dupa moartea unei paciente

Carmen Braia, medic de la Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a fost condamnat de Judecatoria Targu Jiu la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa. continuă pe Adevărul

CE propune ca, in cazul unei crize, controalele la granitele interne din Schengen sa fie mentinute trei ani

Controalele temporare la granite in zona de libera circulatie a Uniunii Europene ar putea fi prelungite timp de pana la trei ani, in cazul unei crize, a propus miercuri Comisia Europeana, oferind o cale pentru a tine sub control migratia, relateaza Reuters.

Adio copilarie! O fetita de trei ani, desemnata noua zeita vie din Nepal

O fetita in varsta de trei ani a fost desemnata joi de preotii hindusi noua zeita viedin Kathmandu, respectand astfel o traditie multiseculara, potrivit AFP, citat de.

O.J. Simpson a fost eliberat din inchisoare dupa noua ani de detentie

Simpson, fostul star al fotbalului american, a fost pus in libertate conditionata duminica, dupa noua ani petrecuti in spatele gratiilor, intr-un penitenciar din Nevada, pentru un jaf armat.

A doua zi dupa moartea subita a tatalui ei s-a trezit cu pete rosii pe tot corpul. Explicatia medicului a cazut ca un traznet. Nu se mai putea face nimic

Giorgia avea doar 13 ani cand si-a pierdut tatal intr-un accident de masina. A doua zi dupa aflarea vestii, copila s-a trezit din somn cu pielea acoperita de niste pete rosii. Initial, mama ei.

AirHelp: Aproximativ 120.000 de romani au fost afectati de zboruri intarziate sau anulate, in ultimii trei ani

Aproximativ 120. 000 de pasageri din Romania au fost afectati in ultimii trei ani de zboruri intarziate sau anulate, dupa datele colectate de AirHelp, companie specializata in obtinerea de compensatii pentru persoanele aflate intr-o astfel de situatie.

Arges: Trei femei retinute dupa ce au furat produse alimentare in valoare de 80 de lei

Trei femei, suspectate ca au sustras dintr-un magazin produse alimentare in valoare de 80 de lei, au fost retinute de politistii din Curtea de Arges pentru furt calificat, urmand sa fie prezentate duminica in fata magistratilor in vederea stabilirii masurilor preventive.

Accident grav intre Sibiu si Alba. Trei persoane, ranite dupa ce masina a cazut in prapastie

Accident grav intre Sibiu si Alba. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie. La fata locului au venit ajutoare, atat din Alba, cat s.

Buzau: Trafic feroviar afectat dupa fisurarea unei sine. Mai multe trenuri vor avea intarzieri semnificative

Traficul feriviar intre Buzau si Ploiesti, pe Magistrala 500, este afectat, duminica, dupa ce o sina s-a fisurat, mai multe trenuri urmand a avea intarzieri semnificative, anunta News. ro. Circulatia in zona se desfasoara pe o singura linie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )