Libnet.ro
UNICEF

01:06

O.J. Simpson a fost eliberat din inchisoare dupa noua ani de detentie

Antena3 Antena3,
O.J. Simpson a fost eliberat din inchisoare dupa noua ani de detentie

Simpson, fostul star al fotbalului american, a fost pus in libertate conditionata duminica, dupa noua ani petrecuti in spatele gratiilor, intr-un penitenciar din Nevada, pentru un jaf armat. continuă pe Antena3

O.J. Simpson a fost eliberat conditionat din inchisoare, dupa noua ani de detentie

Fostul star din fotbalul american O. Simpson, in varsta de 70 de ani, a fost eliberat conditionat din inchisoare, unde a fost incarcerat timp de noua ani pentru un jaf armat din Las Vegas.

O.J. Simpson a fost eliberat conditionat, dupa ce a petrecut noua ani in inchisoare pentru un jaf armat din Las Vegas

Fostul jucator de fotbal american O. Simpson a fost eliberat conditionat, dupa ce acesta si-a petrecut ultimii noua ani in spatele gratiilor pentru un jaf armat din Las Vegas, anunta News. ro citand CNN.

A fost eliberat dupa 30 de ani de inchisoare. Primul lucru pe care l-a facut afara a socat o lume intreaga

Un barbat care si-a petrecut ultimii 30 de ani in puscarie, pentru crima, a facut un gest socant, la doar doua zile dupa ce a fost eliberat. in anul 1984, pe cand avea doar 15 ani, Steven Pr.

Va veni ziua in care Liviu Dragnea imi va cere scuze. Irina Radu, dupa ce a fost demisa din fruntea TVR: Am fost sunata de politicieni

Irina Radu a fost demisa din functia de presedinte-director general al TVR dupa ce in plenul Parlamentului a fost respins raportul de activitate pe 2016 al televiziunii publice. in locul acesteia a fost.

Va veni ziua in care Liviu Dragnea imi va cere scuze! Irina Radu, dupa ce a fost demisa din fruntea TVR: Am fost sunata de politicieni

Irina Radu a fost demisa din functia de presedinte-director general al TVR dupa ce in plenul Parlamentului a fost respins raportul de activitate pe 2016 al televiziunii publice. in locul acesteia a fost.

Presedintele raionului Dubasari a fost eliberat, fara dreptul de a parasi tara

Presedintele raionului Dubasari, Grigore Policinschi, a fost audiat in prezenta aparatorilor sai, dupa care procurorii au emis ordonanta de eliberare a acestuia. El nu are voie sa paraseasca tara. Procuratura Anticoruptie i-a inaintat oficial invinuirea data de 28 septembrie. Grigore Policinschi a fost retinut cu o zi mai devreme, pentru abuz de serviciu si cauzarea daunelor in proportii considerabile intereselor publice, transmite IPN.

Klaus Iohannis a eliberat din functie sase magistrati. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, sase decrete de eliberare din functie pentru magistrati din tara, judecatori si procurori. Anuntul a fost facut printr-un comunicat oficial al.

Accident mortal in Constanta. Un tanar de 24 de ani s-a stins din viata, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

Un tanar in varsta de 24 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a intrat intr-un copac cu masina pe care o conducea. Pentru a scoate barbatul din autoturism a fost nevo.

INCREDIBIL! intors in tara dupa 16 ani, un barbat s-a trezit cu 86 de cavouri pe terenul sau (FOTO)

Situatie revoltatoare pentru doi soti din Iasi, comuna Ruginoasa, care s-au trezit cu 86 de morminte pe terenul lor, dupa ce s-au intors de la munca din Italia, potrivit libertatea. ro. Ambii soti au stat.

S-a intors in tara dupa 16 ani si a trait socul vietii lui! 86 de cavouri au aparut pe terenul unui roman stabilit in Italia

Situatie revoltatoare in comuna Ruginoasa, din judetul Iasi. Doi soti care s-au intors de la munca din Italia au gasit pe proprietatea lor peste 80 de cavouri. Nu le-a venit sa creada ochilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )