Libnet.ro
UNICEF

19:45

Medic din Brasov, condamnat la inchisoare cu EXECUTARE pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Medic din Brasov, condamnat la inchisoare cu EXECUTARE pentru luare de mita

Medicul brasovean Adrian Ienea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. El oferea contra cost zeci de certificare de handicap false, la Sibiu. continuă pe România Liberă

Medic brasovean condamnat la inchisoare cu executare pentru spaga

Medicul brasovean Adrian Ienea, in varsta de 41 de ani, a fost incarcerat la Penitenciarul Codlea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita, fiind acuzat.

Deputatul Ion Ochi, trimis in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus marti trimiterea in judecata, sub control judiciar, a deputatului Ion Ochi, pentru luare de mita si abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un.

Panica in Piata Sfatului din Brasov

Alerta in Piata Sfatului din Brasov, dupa ce un corp de cladire s-a prabusit si a spart o conducta de gaze! Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, cpt.

Un medic din Slobozia, prins in FLAGRANT cand primea mita

Un medic de la Comisia de Expertiza medicala de la Spitalul Judetean Slobozia a fost prins in flagrant, joi, cand primea mita.

Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit: O persoana a fost evacuata cu ajutorul pompierilor

Zidul unei cladiri vechi din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit, joi, avariind o conducta de gaze. O persoana prinsa la etajul doi, unde se amenaja o ceainarie, a fost evacuata pe fereastra si.

Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit. Cum au reusit pompierii sa evacueze o persoana

Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit joi, fara a exista victime. O persoana care locuia in imobilul respectiv, langa care se afla Catedrala Ortodoxa din oras, a fost evacuata de pompieri pe fereastra, in conditiile in care scara interioara a fost afectata, .

Stroe: Costul redus al muncii in industria auto din Romania este inca atractiv pentru investitori

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )