Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit: O persoana a fost evacuata cu ajutorul pompierilor

B1 B1,
Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit: O persoana a fost evacuata cu ajutorul pompierilor

Zidul unei cladiri vechi din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit, joi, avariind o conducta de gaze. O persoana prinsa la etajul doi, unde se amenaja o ceainarie, a fost evacuata pe fereastra si. continuă pe B1

Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit. Cum au reusit pompierii sa evacueze o persoana

Zidul unei cladiri din Piata Sfatului din Brasov s-a prabusit joi, fara a exista victime. O persoana care locuia in imobilul respectiv, langa care se afla Catedrala Ortodoxa din oras, a fost evacuata de pompieri pe fereastra, in conditiile in care scara interioara a fost afectata, .

Peretele unei case din Piata Sfatului s-a prabusit si a distrus o conducta de gaze

In cladirea al carei perete s-a prabusit se lucra la amenajarea unei ceainarii. Din fericire nimeni nu a fost ranit, dar in zona a fost intrerupta alimentarea cu gaz.

Panica in Piata Sfatului din Brasov

Alerta in Piata Sfatului din Brasov, dupa ce un corp de cladire s-a prabusit si a spart o conducta de gaze! Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, cpt.

Primarul unei comune din Suceava, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul comunei sucevene Slatina, Ilie Gherman, ales pe lista PDL, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, dupa ce in anul 2013 a refuzat sa asigure finantarea unei scoli din comuna pe motiv ca se afla in conflict cu directorul unitatii de invatamant.

in cautarea celui mai periculos oras de pe internet, documentarul unei firme din SUA care isi face reclama prezentand Romania ca un rai al infractorilor cibernetici (VIDEO)

O companie de securitate cibernetica din SUA isi face reclama prezentand hackerii din tara noastra. Symantec care detine, intre altele, Norton Antivirus, a produs un film documentar in care prezinta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )