Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un medic din China s-a trezit din coma cu pielea mai inchisa la culoare, din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Un medic din China s-a trezit din coma cu pielea mai inchisa la culoare, din cauza coronavirusului

Doi medici din China au suferit de un simptom neobisnuit al coronavirusului: inchhiderea la culoare a pielii. Unul dintre acestia a descoperit schimbarea drastica dupa ce s-a trezit din coma. continuă pe Antena3

Un medic din Constanta a acceptat sa opereze o fetita cu COVID-19: I-am spus sotiei sa nu ma mai astepte!

Un medic din Constanta a trecut peste teama si a acceptat sa opereze o fetita de COVID-19, pentru a-i salva viata.

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

De ce virusul din China nu a fost facut in laborator. Explicatia oamenilor de stiinta. Gata cu conspiratiile!

Este un zvon care pur si simplu nu va muri. Cand au fost intrebati daca virusul COVID-19 a fost conceput genetic intr-un laborator, oamenii de stiinta au spus deja nu destul de ferm, dar problema originii noului coronavirus este putin probabil sa fie uitata atat de usor. De ce virusul din China nu a fost .

OMS, precizare clara privind originea coronavirusului: Toate dovezile sugereaza ca sursa este liliacul si nu laboratorul din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii a spus ca toate dovezile disponibile sugereaza ca noul coronavirus are ca origine liliacul si nu o manipulare a sa sau realizarea lui intr-un laborator din China, asa cum a acuzat SUA, relateaza The Guardian.

Atentie la cumparaturile din China - avertizeaza NATO

Atentie la companiile chineze care se ocupa cu galeti de numerar pentru a cumpara mize strategice sau control majoritar in companii din SUA si Europa, deoarece preturile activelor scad din cauza pandemiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )