Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un medic din Iasi anunta ca nu ii va mai trata pe cei care au protestat in Piata Victoriei: Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani (FOTO)

B1 B1,
Un medic din Iasi anunta ca nu ii va mai trata pe cei care au protestat in Piata Victoriei: Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani (FOTO)

Reactie furibunda a unui medic dupa protestele de aploare care au avut loc duminica seara in Bucuresti si in marile orase din tara. Fost director al Institutului de Gastroenterologie si. continuă pe B1

Un medic din Iasi anunta ca NU iI VA MAI TRATA pe cei care AU PROTESTAT in Piata Victoriei: Cand vi s-au inchis spitalele, ATI STAT CA NISTE SOBOLANI (FOTO)

Reactie furibunda a unui medic dupa protestele de aploare care au avut loc duminica seara in Bucuresti si in marile orase din tara. Fost director al Institutului de Gastroenterologie si.

Al Di Meola revine in Romania. Concert pe scena Nationalului din Iasi

Pe 8 noiembrie 2017, Al Di Meola, unul din cei mai mari chitaristi ai lumii, revine in Romania, la Iasi, capitala culturala a Moldovei, orasul care l-a primit cu bratele deschise si anul trecut la Festivalul.

Un tanar din Iasi a dus la Politie 500 de euro gasiti pe strada. Ce primeste pentru gestul sau

Un tanar din Iasi, care a gasit 500 de euro pe strada, nu a stat deloc pe ganduri si a mers la Politie pentru a aduce banii. Potrivit Ziarul de Iasi, suma de bani a fost gasita in zona.

Florin Iordache: Ori exista o foarte mare dezinformare, ori cei care protesteaza nu cunosc legile. Daca protestam, haideti sa ne uitam si pe legi

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, luni, ca oamenii care au protestat duminica seara nu stiut ce scrie in proiectele de modificare a legilor justitiei. Iordache a sustinut ca ori exista o foarte mare dezinformare, ori cei care protesteaza nu cunosc legile.

Dacian Ciolos, la protest: Intr-un anumit fel, toti cei care sunt in strada fac politica pentru ca le pasa de Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, care a participat duminica seara la protestul din Bucuresti, le-a declarat jurnalistilor ca a decis sa fie prezent pentru ca se ajunge la o limita. Ciolos a spus ca nu este important daca el face politica si ca, intr-un anumit fel, toti cei care sunt in strada fac politica, pentru ca le pasa de Romania, relateaza News. ro.

Medic din Iasi, suparat pe protestatari: Sa va faca Tudor Chirila si Rares Bogdan endoscopie, clar?!

Medicul Razvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, a anuntat pe Facebook ca nu-i va trata pe pacientii despre care afla ca au fost in Piata Victoriei la proteste. Razvan Constantinescu este membru ALDE.

O aeronava Tarom a revenit pe aeroportul din Iasi din cauza unei defectiuni

O aeronava care a decolat de pe Aeroportul International Iasi cu destinatia Torino a fost adusa din nou la sol la scurt timp, dupa ce pilotul a sesizat o defectiune tehnica. Purtatorul de cuvant al.

Un avion Tarom a aterizat de urgenta pe aeroportul din Iasi

O aeronava Tarom care a decolat de pe Aerportul Iasi, duminica dupa-amiaza, catre Aeprortul din Torino, s-a intors din drum la numai jumatate de ora din cauza unei probleme tehnice, conform Realitatea. net .

Dragnea vrea sa taie ajutoarele sociale: Cei care pot munci sa nu mai benefieze de ele

Liviu Dragnea vrea sa umble la ajutoarele sociale. Acesta spune ca sunt multi romani care pot munci, dar care se multumesc cu aceste ajutoare de la stat, in conditiile in care multi patroni se plang ca nu gasesc forta de munca.

Femeile cad victime violatorilor eliberati de PSD, Dragnea se spala pe maini de orice raspundere: Sa vorbeasca cei care au gandit legea! (VIDEO)

Marea eliberare promovata de PSD si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a provocat deja victime. Persoane condamnate pentru spargeri si furturi si care au fost eliberate mai devreme in baza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )