Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un medic din Romania, revoltat de ce a patit intr-un spital: Au fost necesare trei ore si plimbari intre spitale

Antena3 Antena3,
Un medic din Romania, revoltat de ce a patit intr-un spital: Au fost necesare trei ore si plimbari intre spitale

Un medic din Romania a povestit pe pagina sa de Facebook, o situatie fara precedent. Georgeta Mercut, medic oftalmolog in cadrul Spitalului Militar Craiova, a ajuns cu sotul sau in cel mai mare spital. continuă pe Antena3

Piata imobiliara din Romania a ajuns la maturitate Comportamentul participantilor la piata a fost mai prudent in prima jumatate de an am asistat la scaderea volumului tranzactiilor cu 19,6%

In ultimele luni am asistat la acumularea de semnale de final de ciclu post-criza, cel mai lung ca durata din istoria Statelor Unite prima economie a lumii cu o pondere de 25% din PIB-ul global), atat in dimensiunea financiara, cat in sfera reala. Aceste semnale sunt vizibile si la nivelul pietei imobiliare un important element de legatura intre economia reala si economia financiara) din Romania, aspect reflectat de dinamica recenta a indicatorilor macro-sectoriali, se arata intr-o analiza publicata luni de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu.

PIATA AUTO DIN ROMANIA: Ritmul de crestere al vanzarilor s-a temperat in ultimele 2 luni

Ritmul de crestere al vanzarilor pe piata auto din Romania s-a temperat in ultimele doua luni, dar evolutia la 7 luni din acest an consemneaza o crestere solida + 9,5%), in luna iulie fiind inregistrat un avans de 3,1% comparativ cu luna similara a anului anterior, potrivit datelor transmise, marti, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Iohannis, la intalnirea cu Trump: Sper ca vom discuta despre lupta anticoruptie din Romania - avem rezultate bune

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest.

Ucraina modernizeaza retelele pentru a importa gaz din Romania in cazul unei crize cu Rusia

Ucraina a semnat un contract cu Republica Moldova pentru modernizarea statiilor de distribuire a gazelor astfel incat sa efectueze importuri din Romania, pe fondul riscului intreruperii alimentarii de catre Rusia, anunta compania Ukrtransgaz, scrie Mediafax.

Traficul de persoane, sclavia moderna, dedesubturile si clanurile din Romania sub lupa US Department

Traficul de persoane, sclavia moderna, dedesubturile si clanurile din Romania, atent monitorizate d.

Descoperiti. Premiera jurnalistica: harta celor mai puternice clanuri din Romania

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, in premiera la o televiziune din Romania, harta celor mai puternice clanuri din tara noastra, realizata de fostul senator Marius Marinescu. Exista cel.

Ambasadorul Coreei de Sud: Investitorii coreeni vor sa se implice in constructia autostrazilor si spitalelor din Romania

Desi cele peste 250 de companii cu capital coreean prezente in Romania au investit deja peste 1 miliard de dolari aici, interesul asiaticilor pentru tara noastra este unul din ce in ce mai sporit, potrivit E. Dl. KIM Eun-joong, ambasadorul Republicii.

Alerta METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Se anunta vreme caldape intreg teritoriul tarii, dar exista si un avertisment sunt asteptate si ploi izolate si vant moderat. Din fericire pentru cei aflati pe litoral, vremea ramane una buna s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )