Libnet.ro
UNICEF

21:30

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

B1 B1,
Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de. continuă pe B1

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Nelu Tataru a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cum se gestioneaza situatia pacientilor internati la Terapie Intensiva, in urma infectarii cu COVID-19. Ministrul Sanatatii le-a transmis un mesaj celor care nu cred in noul coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!.

MAE: inca 4 turisti romani in Grecia au coronavirus A fost modificat termenul de completare a formularului electronic pentru cei care intra pe teritoriul elen

Ministerul de Externe ii anunta pe romanii care intentioneaza sa-si petreaca vacantele in Grecia ca autoritatile elene au modificat termenul pentru completarea formularului electronic Passenger Locator.

ULTIMA ORA. Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Dr. Virgil Musta: La Spitalul V. Babes din Timisoara nu mai avem locuri pentru bolnavii COVID

Medicul Virgil Musta, care a vindecat multi bolnavi de COVID, anunta ca zona pentru pacientii cu coronavirus de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a devenit neincapatoare, in conditiile in care cazurile au crescut alarmant.

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

George Burcea, mesaj emotionant pentru fani. Dovada ca fostul sot al Andreei Balan are un suflet de aur

Implicat in scandalul divortului cu Andreea Balan, George Burcea a devenit lupul cel rau din poveste, primind multe acuzatii din partea oamenilor care candva l-au iubit si l-au apreciat. Cu toate acestea, un mesaj postat de fostul sot al Andreei Balan a impresionat milioane de romani. George Burcea, apel disperat catre romani in urma cu .

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )