Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Antena3 Antena3,
Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Nelu Tataru a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cum se gestioneaza situatia pacientilor internati la Terapie Intensiva, in urma infectarii cu COVID-19. Ministrul Sanatatii le-a transmis un mesaj celor care nu cred in noul coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!. continuă pe Antena3

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

MAE: inca 4 turisti romani in Grecia au coronavirus A fost modificat termenul de completare a formularului electronic pentru cei care intra pe teritoriul elen

Ministerul de Externe ii anunta pe romanii care intentioneaza sa-si petreaca vacantele in Grecia ca autoritatile elene au modificat termenul pentru completarea formularului electronic Passenger Locator.

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

ULTIMA ORA. Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Marturia unei paciente cu coronavirus, de pe patul de spital: Nu puteam nici sa ma tin pe picioare, nici nu ma gandeam ca mai scap. Virusul exista

O pacienta bolnava de COVID aflata pe patul de spital transmite un mesaj emotionant pentru cei care nu cred in virus si nu vor sa poarte masca. Femeia recunoaste ca s-a simtit atat de rau incat.

Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar. Ramai fara bani la aceasta banca daca nu spui de unde ii ai

Mai multi clienti ING acuza aceasta banca i-a contactat pentru a-i intreba din ce traiesc si de unde au bani in conturi. Ei au refuzat sa raspunda intrebarilor, astfel ca s-au trezit cu conturile inchise. Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar De asemenea, unul dintre ei mai spune ca a fost .

webPR: Bateriile tip pastila - un real pericol pentru cei mici

Bateriile tip pastila pot reprezenta un real pericol pentru cei mici odata lasate la indemana acestora. ECOTIC BAT vine in sprijinul parintilor cu o animatie educativa, menita sa semnaleze cum poate fi evitata inghitirea de catre cei mici a bateriilor tip pastila si cum sa se actioneze in situatiile de acest gen.

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )