Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Hotnews Hotnews,
 Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Medic din Iasi care vrea sa plece voluntar la Suceva, marturii cutremuratoare: Va zic eu, o sa se moara de foame nu de boala!

Medicul ginecolog Monica Holicov, de la spitalul din Iasi, a cerut sa mearga la Suceava, voluntar, pentru a da o mana de ajutor in focarul de infectie coronavirus de la Suceava.

Tanarul din Iasi care a mers calare pana la maternitate sa-si vada sotia a donat o parte din ce a primit. Cum pot eu sa nu dau cand Dumnezeu mi-a dat si mie?

Tanarul care a mers calare pana la maternitatea din Iasi, acolo unde a nascut sotia lui, a primit ajutoare din partea mai multor persoane impresionate de povestea sa. insa primul impuls pe care l-a avut Sergiu Ion Ciobotariu a fost sa doneze si el.

Sergiu, tanarul tata care a gonit calare pana la maternitatea din Iasi, a impartit o parte din ce a primit cu cei saraci

Sergiu, tanarul tata care a gonit calare pe strazile din Iasi pentru a-si vedea fiul nou-nascut la maternitate, a donat o parte din ceea ce a primit de la oamenii care i-au sarit in ajutor.

Doctor din Iasi detasat in Suceava: N-am putut sa spun nu. Suntem pregatiti din timpul rezidentiatului

Petruta Morosan a vorbit despre detasarea sa la spitalul din Suceava. Doctorul din Iasi spune ca nu a putut sa nu accepte aceasta solicitare, iar medicii sunt pregatiti inca din timpul rezidentiatului pentru astfel de situatii.

Un tanar din Iasi s-a filmat in timp ce ameninta vanzatoarele dintr-un magazin ca le infecteaza VIDEO

Glumele au luat o alta intorsatura in aceste vremuri. Un tanar din Iasi s-a filmat in timp ce ameninta vanzatoarele unui magazin ca le infecteaza cu coronavirus. Cum s-a petrecut totul? Iasi: Un tanar a amenintat vanzatoarele unui magazin ca le infecteaza VIDEO Romanii trateaza deseori necazul cu ceva glume. Desigur ca perspectiva aceasta este .

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )