Libnet.ro
UNICEF

01:05

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Hotnews Hotnews,
 Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie. continuă pe Hotnews

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Primul oras din Romania care s-a izolat de bunavoie din cauza pandemiei. Primar: Nu avem niciun bolnav. Trebuie sa ne protejam

Primarul de la Gura Humorulu, judetul Suceava, Marius Ursaciuc, a anuntat ca a luat decizia de a izola orasul, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand de miercuri, 1 aprilie, la toate intrarile in localitate, inclusiv pe drumurile secundare, sunt filtre ale Politiei. in oras intra doar cei care trebuie sa mearga la serviciu sau au probleme medicalE.

Ce se intampla acum in Suceava, primul oras inchis din cauza coronavirus. Politia si jandarmii verifica tot

Romania este in scenariul 4 al epidemiei de COVID 19, tot mai multe masuri sunt puse la punct de catre autoritati si avem deja primul oras carantinat. Suceava s-a inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate.

AGENTIILE DE PRESA: Elevii din China sunt obligati sa poarte masti

Elevii din China sunt obligati sa poarte masti in clase, informeaza marti Xinhua in contextul in care scolile incep sa se redeschida dupa restrictiile impuse pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Redresare istorica a activitatii economice din China?

Indicii activitatii economice din China, raportati de catre Biroul National de Statistica pe baza datelor de la China Logistics and Purchasing Federation CLPF), arata o redresare extraordinara a industriei prelucratoare si a sectorului extins al serviciilor si constructiilor.

Renault anunta ca toate fabricile, cu exceptia celor din China si Coreea de Sud, sunt inchise

Producatorul auto francez Renault a anuntat ca productia tuturor fabricilor sale din intreaga lume, cu exceptia celor din China si Coreea de Sud, a fost oprita din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Una dintre rudele Regelui Felipe al VI-lea a murit la Paris. Este vorba despre Principesa Maria Teresa Bourbon-Parma, in varsta de 86 de ani, internata intr-un spital din Paris si infectata cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele ei, Principele Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos.

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax.

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )