Libnet.ro
UNICEF

08:15

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, infectat cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, infectat cu coronavirus

O femeie in varsta de 31 de ani, medic la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a fost depistata pozitiv cu coronavirus. Medicul a fost deja internat la Spitalul de Boli Infectioase. continuă pe Adevărul

E alerta in Timisoara. Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare, confirmat cu coronavirus. O asistenta are febra

Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara a fost confirmat, miercuri, pozitivla testul pentru coronavirus.

CORONAVIRUS |Rata mare de vindecare din Timisoara s-ar datora folosirii a doua medicamente antivirale. Purtator de cuvant: M-au sunat si din Elvetia sa le spun numele. Nu pot. Nu am dat inca la nimeni, nu am aprobarea spitalului

EXCLUSIV ONLINE Doua antivirale folosite in cazul pacientilor care s-au prezentat la Spitalul Victor Babes din Timisoara ar putea fi solutia pentru simptomele pacientilor cu Covid-19, dar din pacate, in.

O clinica din Timisoara anunta ca are deja vaccinul si incep testele. Anuntul zilei

Veste extraordinara din Timisoara: Centrul de Cercetare Oncogen a inceput testele pentru un vaccin anticoronavirus. Testul nu a intrat inca in faza de validare stiintifica. Profesorul Virgil Paunescu, coordonatorul echipei de cercetare, spune ca, daca totul merge bine, in cateva luni intra in productie. Vaccinul nu necesita testare pe animale, deci se scurteaza timpul pana .

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Angela Merkel, in izolare la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu un medic infectat cu coronavirus

Cancelarul Angela Merkel a decis sa se autoizoleze la domiciliu, dupa ce vineri a intrat in contact cu un medic care a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului german, Steffen Seibert, potrivit AFP.

Institutul de cercetare OncoGen din Timisoara anunta ca a inceput testarea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS Cov2

Cercetatorii de la Centrului de Terapii Genice si Celulare in Tratamentul Cancerului OncoGen din Timisoara, au primit reactivii din Germania si au inceput testele pentru vaccinul impotriva noului coronavirus SARS Cov2.

Secretul medicului Virgil Musta pentru a evita infectarea cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a devenit centrul din Romania cu cea mai mare rata de pacienti vindecati de coronavirus. Medicul Virgil Musta a oferit o serie de recomandari pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus, intr-o postare pe grupul de Facebook City Doctors.

Seful ISU Hunedoara, confirmat cu coronavirus

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Hunedoara a fost confirmat cu noul coronavirus. El va fi dus, duminica, la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )