Libnet.ro
UNICEF

18:31

Un medic militar detasat la Spitalul Judetean Suceava, infectat cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Un medic militar detasat la Spitalul Judetean Suceava, infectat cu coronavirus

Un medic militar detasat de la Cluj la Spitalul Judetean Suceava a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, anunta stirisuceava. net. Informatia a fost confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a precizat ca este vorba despre un medic anestezist, care a intrat in contact cu alte patru cadre medicale, testate negativ la acest moment. continuă pe Hotnews

Ce dezastru a descoperit Armata la Spitalul Judetean Suceava. Au trecut printr-un soc extrem. Viata lor si a pacientilor lor a fost pusa in pericol

Referitor la situatia in care se afla Spitalul Judetean din Suceava, care a fost atacat de noul coronavirus, MApN a realizat un interviu cu Ionel Oprea, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si colonel medic Daniel Derioiu, managerul interimar al spitalului.

Un medic militar detasat la Spitalul Judetean Suceava a fost diagnosticat cu COVID-19

Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava are management format din medici militari incepand cu 2 aprilie. Tot aici au fost detasate mai multe cadre medicale pentru a suplini lipsa personalului ca.

CORONAVIRUS. Medic militar aflat in prima linie la Spitalul Suceava: Aici e razboi si pierdem. Pregatiti-va sufleteste pentru decizii grele. intr-o terapie cu 30 de bolnavi de COVID-19 cu saturatie sub 60% si 10 ventilatoare...pe cine intubam?

Mihai Marginean, medic militar anestezist ajuns la Suceava, unde a fost lovit de realitatea crunta de acolo, povesteste clipele de cosmar prin care trec atat pacientii diagnosticati cu COVID-19, cat si cadrele m.

Medic militar in prima linie la Suceava explica cum se vede terpia intensiva prin ochii bolnavilor de COVID-19: Pacientii sunt niste eroi!

Mihai Marginean este medic militar, anestezist aflat in prezent la Spitalul Judetean Suceava. Dupa ce a relatat pe contul de Facebook situatia pe care a gasit-o in cadrul unitatii sanitare si a transmis un.

Marturia unui medic militar trimis in infernul de la Suceava: Rugati-va! Recunoasteti ca am fost infranti caci asta este primul pas spre victorie!

Unul dintre medicii militari detasati la Spitalul Judetean Suceava a relatat pe Facebook situatia infioratoare cu care se confrunta acolo.

Medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, in vizorul procurorilor pentru ca a refuzat sa trateze pacienti cu suspiciune de infectare cu COVID-19

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis un dosar penal in cazul unui medic din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, care ar fi refuzat sa-i trateze pe pacientii care prezentau suspecti de infectare cu noul coronavirus.

Ministrul Sanatatii ia in calcul un management militar la Spitalul Judetean Vrancea. Managerul, confirmat pozitiv, a plecat cu documentatia unitatii medicale

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat duminica dimineata ca si la Spitalul Judetean Vrancea sunt sanse foarte mari sa fie pusa o conducere militara. Nelu Tataru se va deplasa luni la Focsani, unde va fi facuta o evaluare.

Radu Banciu: Va reamintesc ca la Suceava viata si mai ales moartea isi continua traseul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, unde mai multe persoane au acuzat ca li.

Medic militar de la Suceava, marturii cutremuratoare: Simti dupa ce esti rapit de extraterestri. Va zgudui umanitatea din noi

Un medic militar ajuns la Spitalul din Suceava a facut marturii cutremuratoare. Acesta a spus cum se vad lucrurile pe partea cealalta, acolo unde sunt izolati si ingrijiti, in spital, pacientii infectati cu noul virus.

Marturia unui medic militar de la Suceava: Pregatiti-va pentru decizii grele. intr-o terapie cu 30 de bolnavi si 10 ventilatoare pe cine intubam? Vom avea cu totii pierderi

Un medic militar care a ajuns zilele acestea la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din Romania, povesteste, intr-un mesaj facut public, cum se vad lucrurile pe partea cealalta, acolo unde sunt izolati si ingrijiti, in spital, pacientii infectati cu noul virus. Medicul marturiseste ca sentimentul cred ca seamana cu ceva ce ai putea sa simti dupa ce esti rapit de o specie extraterestra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )